Αϊνατζόγλου: «Δεν είχαμε αντηλιακό. Οι περισσότεροι έκαναν έγκαυμα με φουσκάλες»
Media

Αϊνατζόγλου: «Δεν είχαμε αντηλιακό. Οι περισσότεροι έκαναν έγκαυμα με φουσκάλες»

Η Ειρήνη Αϊνατζόγλου αποκάλυψε πως βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor και εξήγησε ότι δεν είχαν αντηλιακό για τον καυτό ήλιο του νησιού. 

«Με την Ελισάβετ κάνουμε τα πάντα μαζί από μικρές. Φωτογραφίσεις ως μοντέλα, περάσαμε και οι δυο στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής, πήραμε μέρος σε σειρές και σε βιντεοκλίπ. Η Eλισάβετ είχε τρελή επιθυμία να πάει στο “Survivor” και είχε κάνει ηλεκτρονική αίτηση. Όταν την κάλεσαν για το πρώτο κάστινγκ, πήγα κι εγώ μαζί της για παρέα και τελικά βρεθήκαμε και οι δύο να ταξιδεύουμε για το νησί» είπε στην espresso η Ειρήνη Αϊνατζόγλου και συνέχισε: «Στον Άγιο Δομίνικο, στις γυναίκες μας μοίρασαν ξυραφάκια -θα ήταν και αντιαισθητικό να μας βλέπατε με τρίχες- και σερβιέτες. Δεν είχαμε αντηλιακό και πολλοί έκαναν εγκαύματα με φουσκάλες. Μπάνιο κάναμε στη θάλασσα και δεν είχαμε πετσέτες. Όταν έφυγα από το παιχνίδι, με ρώτησαν αν ήθελα να κάνω ένα ωραίο μπάνιο με αφρόλουτρο ή να φάω. Επέλεξα να φάω, αφού πίστευα ότι με τους κόμπους που είχα στα μαλλιά, λόγω έλλειψης σαμπουάν και κρέμας, θα τα έκοβα επιστρέφοντας στην Ελλάδα. Ευτυχώς τα έσωσα! Θυμάμαι, όταν βγήκα από το παιχνίδι, ήταν μεσημέρι και έβλεπα έναν γύρο από κρέας να γυρίζει στη σούβλα. Είδα τον μπουφέ. Έτρωγα ταυτόχρονα μακαρόνια, ρύζι, κρέας και μετά στο καπάκι και γλυκά. Δεν έπαθα τίποτα. Όταν είσαι τόσες μέρες με καρύδες, νερό με ένα δάχτυλο ρύζι, νερό με μια φλούδα πατάτες, πώς να αγωνιστείς;»

Τέλος είπε: «Για μένα αυτοί που είναι γεννημένοι γι’ αυτό το παιχνίδι είναι ο Μάριος και ο Αγγελόπουλος. Αυτούς θέλω να δω και στον τελικό! Πάντως, το θετικό είναι ότι έπειτα από αυτό το παιχνίδι χτυπούν τα τηλέφωνα για δουλειές. Και μακάρι να υπάρξουν προτάσεις για να αγοράσω σιγά σιγά ένα αυτοκινητάκι»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved