Ο Τρελοκύπριος «καρφώνει» στο Survivor!
Media

Ο Τρελοκύπριος «καρφώνει» στο Survivor!

Ποιος είπε ότι το βόλεϊ δεν έχει εκπρόσωπο στο Survivor; Το Volleyplanet σας παρουσιάζει αποκλειστικά το δελτίο αθλητή βόλεϊ του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη του παίκτη του παιχνιδιού που «τρελαίνει» τα μηχανάκια της AGB.

Ο πατέρας του Πρίαμος Ιωαννίδης «σκιαγραφεί» το προφίλ του γιου του, που χάρις στη βοήθεια του βόλεϊ, μπορεί σήμερα να αντιμετωπίζει πολλές δύσκολες καταστάσεις στον Άγιο Δομήνικο!

Η όμορφη «γωνιά» του Survivor, στην «καρδιά» της Καραϊβικής, που φιλοξενεί εδώ και περίπου ένα μήνα «Διάσημους» και «Μαχητές» μοιάζει με... Φεστιβάλ Αθλητισμού!. Ποδόσφαιρο, Πόλο, Χάντμπολ, Ράγκμπι, Καταδύσεις, Γιόγκα, Πυγμαχία, Ιστιοπλοϊα, Στίβος, Κανόε καγιάκ, Πολεμικές τέχνες, Σκι είναι τα αγαπημένα σπορ των συμμετεχόντων. Κι αν οι Χούτος, Κοκκινάκης, θεωρούνται οι πιο διάσημοι... ναυαγοί στο είδος τους, ωστόσο από ένα ακόμη ερημονήσι, δεν λείπει ο... Γούιλσον! Και φυσικά δεν εννοούμε τον “Γουίλι”, που αποχώρησε, αλλά τη μπάλα βόλεϊ-σύντροφο του Tom Hanks στην ταινία “Ο Ναυαγός”.

Ο «Τρελοκύπριος» όπως είναι το παρατσούκλι του 34χρονου εκπαιδευτή καταδύσεων, μάλλον βρίσκεται στη λάθος ... παραλία! Πρώην διεθνής βολεϊμπολίστρας της εφηβικής ομάδας του ΑΠΟΕΛ, πετυχημένο μοντέλο, γιος πρώην διεθνή διαιτητή της FIBA και Διευθυντή του Γυμνασίου Λευκωσίας, στα μέρη του, το Μάριο, τον ξέρουνε και οι... πέτρες. Η τιμητική του μάλιστα συνήθεια, να φέρει και το όνομα του πατέρα του “Πρίαμος” θυμίζει στους περισσότερους τον πρώην ΑΠΟΕΛιστή άσο και ομοσπονδιακό τεχνικό του βόλεϊ, που έγραψε ιστορία στο άθλημα, φέρνοντας το 1989 στο νησί τα πρώτα χρυσά μετάλλια από τους Αγώνες Μικρών Κρατών!

«Επειδή το όνομά του είναι Μάριος Ιωαννίδης, αλλά χρησιμοποιεί και το δικό μου, ως δεύτερο, στην Κύπρο καταλαβαίνουν όλοι, ποιος είναι, καθώς με γνωρίζουν λόγω των δραστηριοτήτων μου από βολεϊ και μπάσκετ. Κι όσοι όμως δεν ξέρουν, με ρωτάνε όταν με βλέπουν στην τράπεζα, στα σούπερ μάρκετ κ.α, «τι σχέση έχει με εσάς ο Μάριος»; Μου δείχνουν πως είναι πολύ αγαπητός. Και χαίρομαι γιατί είναι αυθεντικός χαρακτήρας, δεν είναι προσποιητός...» υποστηρίζει στο Volleyplanet o 68χρονος άνδρας.

Κάλλιστα λοιπόν, με τέτοια.. κληρονομιά ον Μάριος θα μπορούσε να αγωνίζεται στους «Διάσημους». Ωστόσο εκείνος έχει κερδίσει με το... σπαθί του τη θέση του στους «Μαχητές», εξαιτίας της ηγετικής του προσωπικότητας. Κι αν κάποια στιγμή είπε και δυο κουβέντες παραπάνω... Νερό κι αλάτι (σ.σ άλλωστε είναι από τα λίγα εν αφθονία στοιχεία στην παραλία)!

Διαβάστε περισσότερα στο volleyplanet.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved