«Δίδυμα φεγγάρια»: Η Φραντζέσκα σοκάρει τον Φίλιππο με ένα τελεσίγραφο
Media

«Δίδυμα φεγγάρια»: Η Φραντζέσκα σοκάρει τον Φίλιππο με ένα τελεσίγραφο

Τα «Δίδυμα φεγγάρια» και τη νέα εβδομάδα θα σας «καθηλώσουν» με τις εξελίξεις που θα συμβούν στα νέα επεισόδια.

Μία παράδοξη απόφαση της Αγάπης θα προβληματίσει τον Παύλο, αλλά θα ενθουσιάσει τον Ορέστη. Εν τω μεταξύ η Λίτσα οδηγείται με το Γιώργο στο αστυνομικό τμήμα, όπου υποβάλλεται σε πολύωρη ανάκριση, κινδυνεύοντας με φυλάκιση. Την ίδια στιγμή ο Φίλιππος προκαλεί αντιδράσεις με τη νέα στάση ζωής, που επιλέγει. Παράλληλα η Αρετή μαθαίνοντας για τη σύλληψη της Λίτσας, επιβεβαιώνει στον εαυτό της την κατοχή «υπερφυσικών ικανοτήτων» και καταφεύγει έντρομη στον μοναχό Αμβρόσιο. Συγχρόνως η Αφροδίτη έρχεται πιο κοντά με τον Άρη. Λίγο αργότερα ο Παύλος ενημερώνεται από την τράπεζα για την μεγάλη ανάληψη, που αποπειράθηκε να κάνει η Ελισάβετ και της ζητά εξηγήσεις.

Ο Παύλος υποψιάζεται ότι κάτι πάει στραβά με τον νεαρό που ζητάει χρήματα από την Ελισάβετ και αρχίζει να ερευνά. Η Λίτσα μαθαίνει κάτι για τον Γιώργο από τις ειδήσεις και πέφτει ξερή! Ο Φίλιππος, πληγωμένος από την Αγάπη, συναντιέται με την Φραντζέσκα και κάνει έρωτα μαζί της. Η Αγάπη γνωρίζει την Μαντώ από κοντά και τη λατρεύει από το πρώτο λεπτό. Ένα γράμμα φτάνει από τις φυλακές στο κομμωτήριο της Λίτσας και αναστατώνει πολύ τους ήρωές μας. Ο Παύλος μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον νεαρό που χτύπησε η Ελισάβετ με το αμάξι. Την ίδια ώρα, ο Πάνος με τον συνεργάτη του, φοράνε κουκούλες και μπαίνουν στο κομμωτήριο με άγριες διαθέσεις και βρίσκουν την Ελισάβετ μόνη της!

Η επίθεση του Πάνου και του Χρόνη στην Ελισάβετ, έχει απρόβλεπτα για αυτούς αποτελέσματα, η ίδια όμως δεν αναγνωρίζει τα πρόσωπα πίσω από τις κουκούλες. Εν τω μεταξύ ο Φίλιππος αποδεικνύει πως το μόνο που τον απασχολεί πια, είναι η δουλειά και η οικογένειά του. Ταυτόχρονα ένα γράμμα από τη φυλακή επηρεάζει την ήδη εύθραυστη ψυχολογία της Λίτσας, όμως η Σίλα και η Ελισάβετ στέκονται με αγάπη στο πλάι της. Την ίδια στιγμή η Φραντζέσκα σοκάρει τον Φίλιππο με ένα τελεσίγραφο. Παράλληλα ο Παύλος αποκαλύπτει στην έκπληκτη Ελισάβετ πως η επίθεση που δέχτηκε, ήταν από τον Πάνο. Λίγο αργότερα ο Παύλος και η Αγάπη παίρνουν την δύσκολη απόφαση και λένε στη Λένια τη αλήθεια για τον πατέρα της.

Η Λένια καταρρακώνεται με τα νέα του θανάτου του πατέρα της και όλοι προσπαθούν με τον τρόπο τους να την παρηγορήσουν. Η Φραντζέσκα αντιδρά πολύ άσχημα και λήγει τη συνεργασία της με τον εκδοτικό του Φίλιππου. Στο μεταξύ ο Γιώργος παίρνει τηλέφωνο τη Λίτσα από τη φυλακή! Η Αγάπη με την Αλίκη συναντιούνται στο σπίτι του Παύλου και περνάνε όλη τη μέρα εκεί λόγω της Λένιας.. Η Λίτσα μιλάει με τον Κώστα που είναι στην Αμερική και της λέει κάτι εξωφρενικό! Ο Ορέστης λαμβάνει τηλεφώνημα από το ίδρυμα της Μαντώς και πέφτει απ’ τα σύννεφα μ’ αυτό που ακούει. Την ίδια ώρα, ο Παύλος προτείνει στη Λένια να υιοθετήσουν τη Μαντώ.

Η Λένια δέχεται με μεγάλη χαρά να υιοθετήσουν τη μικρή Μαντώ, αλλά ο Ορέστης μαθαίνει την ίδια στιγμή ότι ο θείος της, προκειμένου να τους εκβιάσει οικονομικά, έχει αποφασίσει να πάρει τη μικρή από το ίδρυμα στο σπίτι του. Η Φραντζέσκα δε σπάει το συμβόλαιο με τον εκδοτικό οίκο του Φίλιππου, αλλά δηλώνει ότι τον ίδιο δε θέλει να τον ξαναδεί ποτέ.. Η Ελισάβετ και η Λίτσα, γνωρίζοντας ότι ο Κώστας δε θα επιστρέψει στην Ελλάδα, γιατί ξαναβρήκε στη Νέα Υόρκη την πρώην φίλη του, αποφασίζουν να πουν στη Σίλα την αλήθεια, για να σταματήσει να ράβει το νυφικό της.. Ταυτόχρονα η Αγάπη μπαινοβγαίνει στο σπίτι του Παύλου, απαξιώνοντας εντελώς την Αλίκη και την Ελισάβετ..

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved