Τι θα δούμε στο «The 2night show»;
Media

Τι θα δούμε στο «The 2night show»;

Σήμερα, Τετάρτη 5 Απριλίου στις 23.15, στο πλατό του The2night Show

έρχονται οι Κίμ Κίλιαν, Δημήτρης Αλεξάνδρου και Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τη δημοσιογράφο Κίμ Κίλιαν σε μία φιλική και χαλαρή κουβέντα εφ’ όλης της ύλης.

Μαζί μας και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Μας μιλάει για τα επαγγελματικά του, τις αποφάσεις που έχει πάρει και τον βλέπουμε να «διεκδικεί» με τον Δημήτρη Σταρόβα ένα σάντουιτς..

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου συναντά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μας εκμυστηρεύεται προσωπικές πληροφορίες και συναισθήματα από την εμπειρία που έζησε ως παιδί μεταναστών στη Σουηδία.

Την Πέμπτη 6 Απριλίου, υποδεχόμαστε τον Χρήστο Μάστορα, frontman του συγκροτήματος ΜΕΛISSES, στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη. Μας μιλάει για το “Rising Star”, την εμπειρία του να είσαι στην καρέκλα του κριτή , την 8χρονη πορεία του συγκροτήματος και μας τραγουδάει ζωντανά.

Είναι ο γιος στη συγκινητική διαφήμιση γνωστής μπύρας. Μαζί μας ο ηθοποιός Γιάννης Φραγκίσκος. Ποια ήταν η δική του σχέση με τον πατέρα του; Πως αντέδρασε όταν του είπε ότι θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική;

Το The2night Show καλωσορίζει τον Πέτρο Γαϊτάνο. Σχολιάζει τις 10 εντολές, κατά πόσο τηρούνται σήμερα και τραγουδάει ζωντανά με το ξεχωριστό του στυλ.

Μαζί μας και ο ανερχόμενος λαϊκός τραγουδιστής Πάρις. Μας μιλάει για την αγάπη του για το λαϊκό τραγούδι και τις επαγγελματικές του επιλογές.

Αυτή την εβδομάδα, Τετάρτη 5 και Πέμπτη 6 Απριλίου στις 23:15, παρακολουθούμε το The2night Show, με δύο άκρως απολαυστικά επεισόδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved