Φώτης Σεργουλόπουλος: «Δεν νομίζω ότι υπήρξε ποτέ ματαιόδοξη η τηλεόραση»
Media

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Δεν νομίζω ότι υπήρξε ποτέ ματαιόδοξη η τηλεόραση»

Η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη και ρευστή με πολλά σκαμπανεβάσματα, απρόοπτα και δυσκολίες.

Του έλειψε καθόλου η τηλεόραση όλους αυτούς τους μήνες ή ένιωσε ανακουφισμένος που κράτησε με τη Μαρία αποστάσεις ασφαλείας;
«Μπορώ να σου πω ότι μου συνέβησαν και τα δύο. Και η τηλεόραση μου έλειψε γιατί την τηλεόραση την αγαπώ, έχω περάσει μέσα σε αυτήν ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, είναι η δουλειά μου, αλλά και από την άλλη μεριά, υπήρξαν στιγμές που ένιωσα ανακούφιση που δεν ήμουν μπλεγμένος μέσα σε όλον αυτόν τον κυκεώνα», λέει ο Φώτης Σεργουλόπουλος στο Tv Έθνος.

Τι έγινε τελικά και αποφάσισαν μαζί με τη Μαρία Μπακοδήμου να βάλουν μία τελεία στη συνεργασία τους με το Star;
«Δεν βρέθηκε η χρυσή τομή σε ό,τι είχε να κάνει με την εκπομπή που θα θέλατε να παρουσιάσετε στη μετά «ΦΜ» εποχή ή έφταιγε το θέμα της ώρας προβολής της εκπομπής, η ζώνη κατά τη διάρκεια της οποίας θα βγαίνατε στον αέρα; Από το Star φύγαμε γιατί έληξε το συμβόλαιό μας. Δεν έγινε κάτι φοβερό.... Υπήρξαν κάποιες συζητήσεις, δεν καταλήξαμε κάπου συγκεκριμένα κι αυτό είναι όλο»

Γράφτηκε πως κάπου εκεί στις γιορτές των Χριστουγέννων δέχτηκαν μια επαναπροσέγγιση από τη διοίκηση του σταθμού. Ολο αυτό είχε δόση αλήθειας;
«Οχι, καμία.... Δεν ξέρω τι γινόταν μέσα στο κανάλι και τι λεγόταν, πάντως εμείς δεν είχαμε καμία επαναπροσέγγιση. Χώρια που οι άνθρωποι τότε ήταν πανικόβλητοι που είχαν χάσει μέσα από τα χέρια τους το «Voice» και το «Survivor».

Θεωρεί πως η τηλεόραση πληρώνει κατά μία έννοια την απατηλή λάμψη της ματαιοδοξίας των προηγούμενων ετών;
«Δεν νομίζω ότι υπήρξε ποτέ ματαιόδοξη η τηλεόραση. Η τηλεόραση δεν πούλησε.... λαϊφ-σταϊλίκια! Δεν πούλησε ό,τι αστράφτει και ό,τι γυαλίζει. Η Πολιτεία μάς πούλησε ματαιοδοξία. Η Πολιτεία και οι τράπεζες έδιναν κάρτες με το.... κιλό και διακοποδάνεια!»

Οπότε κατά μία έννοια και η τηλεόραση είναι απλά ένα «θύμα» της κρίσης;
«Φυσικά.... Η φτηνή, μίζερη ή λίγη εικόνα που μπορεί να παρουσιάζει άπτεται μόνο του οικονομικού», καταλήγει ο παρουσιαστής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved