Μιχάλης Μαρίνος: «Στους ρόλους δεν βλέπω τα πράγματα άσπρα και μαύρα»
Media

Μιχάλης Μαρίνος: «Στους ρόλους δεν βλέπω τα πράγματα άσπρα και μαύρα»

Ο Μιχάλης Μαρίνος στο σίριαλ «Έλα στη θέση μου» υποδύεται τον Δαμιανό, έναν σκληρό, αδίστακτο άντρα ο οποίος συνεχώς δημιουργεί ίντριγκες.

«Οταν παίζω ρόλους που έχουν μια δόση κακίας ή δυσκολίας χαρακτήρα, δύστροπους δηλαδή τύπους, προσπαθώ να βρω τα δικαιολογητικά τους. Ο Δαμιανός έχει τα άλλοθί του. Διεκδικεί την εταιρεία του πατέρα του που θεωρεί ότι του την πήραν μέσα από τα χέρια του. Οπότε δεν είναι αδικαιολόγητα κακός. Ολα συμβαίνουν μέσα στο πλαίσιο μιας κωμικής σειράς και μού δίνουν την ευκαιρία να κάνω κάτι που αγαπώ πολύ. Να παίζω ανάμεσα στο δράμα και στην κωμωδία, να τα συνδυάζω, και έτσι πλάθεται ένας χαρακτήρας πολυδιάστατος. Στους ρόλους δεν βλέπω τα πράγματα άσπρα και μαύρα, βρίσκω τις αποχρώσεις τους»

Ο Δαμιανός παραμένει ερωτευμένος με τη Φαίη;
«Νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει. Είναι μια σχέση πάθους. Μοιραία, για τον Δαμιανό τουλάχιστον. Η Φαίη είναι περισσότερο... κακιά και δολοπλόκα. Εχω την αίσθηση ότι τώρα με τον Βλάση αρχίζει και την «πατάει», γιατί ο καθένας βρίσκει τον μάστορά του»

Ο Δαμιανός ερωτεύεται τη Βαρβάρα;
«Ο Δαμιανός χρησιμοποιεί τη Βαρβάρα για να πλήξει τη Φαίη. Της κάνει πρόταση να δουλέψει στην εταιρεία. Η Φαίη δεν θέλει καθόλου η Βαρβάρα να είναι κοντά στον Δαμιανό, ξέρει ότι εκείνος μπορεί να της εκμαιεύσει πολλά για το ένοχο παρελθόν της, για την καταγωγή τους που την κρατά κρυμμένη»

Η Βαρβάρα ζητάει να αναλάβει το κυλικείο της εταιρείας;
«Ναι, έτσι ώστε να είναι μέσα στα πόδια τους. Θέλει να επωφεληθεί και από την αδελφή της και τα μυστικά τα οποία μπορεί να προδώσει, και από τον Δαμιανό ο οποίος δεν της είναι καθόλου αδιάφορος»

Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Δαμιανού με τη Φαίη και με τη Βαρβάρα;
«Είναι ένα ακόμη τρίγωνο που θα δημιουργηθεί, και αυτά τα τρίγωνα πάντα δημιουργούν μια αναστάτωση, περιπλέκονται και εξελίσσουν την ιστορία με ενδιαφέροντα τρόπο», λέει ο ηθοποιός στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved