Κωνσταντίνου: «Λεφτά δεν βγάλαμε από τη δουλειά μας, αλλά η αγάπη του κόσμου ισοδυναμεί με χρυσάφι»
Media

Κωνσταντίνου: «Λεφτά δεν βγάλαμε από τη δουλειά μας, αλλά η αγάπη του κόσμου ισοδυναμεί με χρυσάφι»

Μετά την πρώτη έγχρωμη τηλεοπτική προβολή της ανεπανάληπτης κωμωδίας «Ο μπακαλόγατος», που ενθουσίασε το τηλεοπτικό κοινό και σημείωσε εξαιρετική τηλεθέαση,

ο ΑΝΤ1 μας προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσουμε «ντυμένη» στο χρώμα την αγαπημένη ταινία «Η δε γυνή να φοβήται τον άντρα» το Σάββατο το βράδυ και ο χαρισματικός ηθοποιός Γιώργος Κωνσταντίνου μιλάει για αυτό στην εφημερίδα «Ειδήσεις».

«Οταν μου είπαν πως σκέφτονται να κάνουν επιχρωμάτιση της ταινίας ,αυτής που αγάπησα, δεν σου κρύβω πως τρόμαξα, γιατί είχα δει κάτι ρωσικές ταινίες που είχαν... πειράξει και το αποτέλεσμα ήταν τραγικό. Οταν όμως μας κάλεσαν με τη Μάρω και είδαμε τρέιλερ, μας άρεσε πολύ. "θυμάσαι να φόραγα τέτοιο χρώμα;", μου είπε και σκάσαμε στα γέλια, γιατί από το '65 που έγινε η ταινία έχουν περάσει... αιώνες. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό και σίγουρα θα άρεσε και στον δημιουργό της, τον γλυκό μου Γιώργο Τζαβέλλα, που μου έλεγε πόσο πολύ ήθελε να κάνει μια έγχρωμη ταινία...».

Πολλές σκηνές και ατάκες της δυνατής ταινίας είναι τόσο χαρακτηριστικές, που υιοθετήθηκαν στο καθημερινό λεξιλόγιο του Έλληνα όπως το «σκασμός, Αντωνάκη μου» και το «παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω».

Ο Γ. Κωνσταντίνου, που βρίσκεται τον καιρό αυτό στη Θεσσαλονίκη, που λατρεύει, για τις εκεί παραστάσεις του «Αμλετ Β'» του Βλαδίμηρου Κυριακίδη, εκμυστηρεύεται πως ακόμα τον σταματάνε στον δρόμο και του λένε αυτές τις ατάκες.

«Είναι τόσο συγκινητική η αγάπη τους. Μου σφίγγουν το χέρι, με συγχαίρουν, με κερνάνε από ταξί μέχρι φαγητό χωρίς να με αφήνουν να πληρώσω πουθενά... Πάνω από όλα, όμως, μου δείχνουν την αγάπη τους και αυτή είναι η μεγαλύτερη μου ανταμοιβή. Λεφτά δεν βγάλαμε από τη δουλειά μας, αλλά η αγάπη του κόσμου ισοδυναμεί με χρυσάφι», λέει ο ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved