Σόφη Πασχάλη: «Αυτά που εσείς βλέπετε είναι ένα χιλιοστό από όσα συνέβαιναν στο νησί»
Media

Σόφη Πασχάλη: «Αυτά που εσείς βλέπετε είναι ένα χιλιοστό από όσα συνέβαιναν στο νησί»

Για την εμπειρία της στο Survivor, τι ήταν αυτό που την δυσκόλεψε περισσότερο, αλλά και πώς ένιωσε όταν ήρθε αντιμέτωπη με σχόλια στα social media, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Σόφη Πασχάλη.

Πώς ήταν η εμπειρία του «Survivor»;
«Ήταν κάτι συγκλονιστικό. Βέβαια αυτό έχει να κάνει με τον λόγο που πηγαίνεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Εγώ. πήγα για να ανακαλύψω περισσότερο τον εαυτό μου. Να δω τι μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος σε συνθήκες στέρησης και μεγάλου ανταγωνισμού, τι προτεραιότητες βάζει, να βρω απαντήσεις, όχι στη θεωρία αλλά στη πράξη. Και τις βρήκα ακριβώς μπροστά μου».

Τι σας δυσκόλεψε περισσότερο; «Οι ανθρώπινες σχέσεις!»

Τώρα που είστε εκτός, θεωρείτε πως υπάρχουν πράγματα που δεν βλέπουν οι τηλεθεατές και μπορεί να βγάζουν προς τα έξω μια διαφορετική εικόνα για έναν παίκτη;
«Εντελώς! Αυτά που εσείς βλέπετε είναι ένα χιλιοστό από όσα συνέβαιναν στο νησί. Μέχρι στιγμής έχω δει ελάχιστα πράγματα και εννοείται πως οι τηλεθεατές δεν μπορούν να καταλάβουν έναν χαρακτήρα από τα λίγα που βλέπουν να συμβαίνουν στις παραλίες».

Πώς νιώσατε όταν διαβάσατε τα σχόλια που έγραψαν διάφοροι στο διαδίκτυο για εσάς;
«Στην αρχή με ενόχλησαν πολύ, δεν θα το κρύψω. Όμως στη συνέχεια αποφάσισα να το πάρω στην πλάκα, δεν γίνεται διαφορετικά. Δεν πιστεύω αυτά που γράφουν για μένα, αλλά αυτά που μου λένε οι δικοί μου. Και όσοι με ξέρουν προσωπικά μου έδειξαν ακόμα μεγαλύτερη αγάπη. Πάντως θεωρώ πως όσοι γράφουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι κυρίως αυτοί που δεν έχουν να πουν καλό λόγο για κανέναν!», λέει η ίδια στο περιοδικό Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved