Arena: Η κρυφή συνάντηση και η παρεξήγηση
Media

Arena: Η κρυφή συνάντηση και η παρεξήγηση

Ο ένας από τους δυο μπράβους στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Αρένα, καταλαβαίνει ότι η Μυρτώ είναι ανιψιά του Σωτήρη.

Ο Σωτήρης είναι ταραγμένος από την ένταση της προηγούμενης βραδιάς, κάτι που προβληματίζει την Αμάντα. Η Σύλβια αποκαλύπτει στον Τίμο όλα τα στοιχεία, που πιστεύει ότι οδηγούν στον Σωτήρη και αποφασίζουν μαζί να μιλήσουν στον Παύλο.

Στο μεταξύ, βγαίνοντας μαζί από το σπίτι της, τους βλέπει ο Αντώνης και το παρεξηγεί. Ο υπόγειος ανταγωνισμός ανάμεσα στον Γιώργο και στον Άγγελο για την καρδιά της Ράνιας συνεχίζεται, με τον Γιώργο να κερδίζει έδαφος. Ο Άγγελος διαβάζει για τον θάνατο του τοκογλύφου και βλέποντας το πρόσωπό του, αναγνωρίζει έναν επισκέπτη του Σωτήρη. Τότε του μπαίνουν διάφορες σκέψεις στο μυαλό.

Ο Αντώνης τσακώνεται με τον Τίμο για το θέμα της Σύλβιας και ο Τίμος του εξηγεί ότι πρόκειται για παρεξήγηση. Η κατάσταση της υγείας της Μυρτώς έχει βελτιωθεί σημαντικά και ο Σωτήρης κανονίζει να γίνει η παράδοσή της την ίδια μέρα. Οι μπράβοι ετοιμάζονται για την παράδοση, αλλά η Μυρτώ πιστεύει ότι θα την σκοτώσουν.

Ο Τίμος και η Σύλβια μιλάνε συνωμοτικά για το θέμα του Σωτήρη και η Μελίσσα, που εντοπίζει το συνωμοτικό τους ύφος, προσπαθεί να καταλάβει τι γίνεται. Εκείνοι την αποπροσανατολίζουν. Ο Τίμος ενημερώνει τον Παύλο σχετικά με τις υποψίες τους για τον Σωτήρη. Ο Μάριος προτείνει στην Αμάντα να τραγουδήσει live το βράδυ στο μαγαζί. Όλα είναι έτοιμα για την ανταλλαγή.

Ο Παύλος και ο Αντρέας περιμένουν στο σημείο που έχουν ορίσει οι απαγωγείς. Ένα αυτοκίνητο φτάνει. Ο Αντρέας δίνει τα χρήματα, οι απαγωγείς παραδίνουν την κοπέλα, που φοράει κουκούλα, παίρνουν τα χρήματα και φεύγουν. Ο Αντρέας βγάζει την κουκούλα και ανακαλύπτει ότι δεν είναι η Μυρτώ...
• Στο ρόλο του Παύλου, ο Περικλής Κασσανδρινός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved