Γιάννης Ζουγανέλης: «Δεν με ενδιαφέρουν οι τηλεθεάσεις. Δεν τις πιστεύω κιόλας»
Media

Γιάννης Ζουγανέλης: «Δεν με ενδιαφέρουν οι τηλεθεάσεις. Δεν τις πιστεύω κιόλας»

Για τη συνεργασία του με την ΕΡΤ, τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και τι διαφορετικό προσφέρει η δική του εκπομπή, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Πώς προέκυψε η συνεργασία με την ΕΡΤ;
«Είναι κάτι που ήθελα να κάνω εδώ και καιρό. Το είχα στο κεφάλι, στο μυαλό μου, στην ψυχή μου. Η εκπομπή "Στα παιδιά ο λόγος" δεν θα μπορούσε να φιλοξενηθεί σε κανένα ιδιωτικό κανάλι. Η ΕΡΤ είναι ένα μεγάλο ίδρυμα, που είναι υποχρεωμένο να μπαίνει στη διαδικασία δημιουργίας τέτοιων εκπομπών».

Σας απασχολούν τα νούμερα τηλεθέασης;
«Δεν με ενδιαφέρουν οι τηλεθεάσεις, ούτε την ΕΡΤ πρέπει να την ενδιαφέρουν. Δεν τις πιστεύω κιόλας».

Τι διαφορετικό έχει να μας προτείνει η εκπομπή;
«Προτείνει την ευγένεια και την αλήθεια, όχι την πραγματικότητα. Δίνει βήμα και λόγο στα παιδιά, στους νέους, αλλά και σε όσους νιώθουν νέοι και χωρίς παλιμπαιδισμό βγάζουν το παιδί που έχουν μέσα τους. Κι εμείς με τη σειρά μας μιλάμε μέσα από τα παιδιά. Μου είπαν "να μην είσαι διδακτικός". Μα από φύση, στάση και αισθητική είμαι διδακτικός. Δεν κινούμαι στη λογική του lifestyle και των εντυπώσεων. Το 1985 απευθυνόμουν , στα παιδιά εκείνης της εποχής με το "Γύρω γύρω όλοι". Είναι πολύ συγκινητικό που λαμβάνω κάθε εβδομάδα γράμματα από αυτά τα παιδιά, που σήμερα είναι γονείς και με παρακολουθούσαν τότε».

Υπάρχουν νέα ταλέντα σε αυτή τη χώρα;
«Υπάρχουν πάρα πολλά, παρουσιαστές δεν υπάρχουν γιο να τα παρουσιάσουν. Είναι όλοι τους βολεμένοι. Τώρα τα φορτώσαμε όλα στον κόκορα. Παλιότερα είχα την πολυτέλεια να τα χρηματοδοτήσω, κάτι που δεν υπάρχει πια», λέει ο ίδιος στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved