Survivor: Το κομμένο… ρεπό και οι αλλαγές
Media

Survivor: Το κομμένο… ρεπό και οι αλλαγές

Η απήχηση του «Survivor», που καθηλώνει τα βράδια περισσότερους από 2.000.000 τηλεθεατές απέναντι οπό τους δέκτες τους και δίνει στον ΣΚΑΙ πρωτιές, μεγαλώνει.

Το ολοένα και αυξανόμενο ενδιαφέρον του κόσμου έκανε τα στελέχη του καναλιού να προσθέσουν από τις πρώτες εβδομάδες προβολής του ακόμα μία μέρα «Survivor» στο πρόγραμμα τους και έτσι πλέον το παρακολουθούμε πέντε ημέρες την εβδομάδα. Και ενώ μέχρι πρότινος οι παίκτες απολάμβαναν χωρίς υποχρεώσεις τον ήλιο, τη θάλασσα και την... πείνα τρεις φορές την εβδομάδα, τις μέρες δηλαδή που είχαν τα ρεπό τους, αυτό άλλαξε.

Να σημειώσουμε ωστόσο ότι εκείνες τις μέρες μπορεί να μη διεξάγονταν αγωνίσματα ασυλίας ή επάθλου, όμως οι κάμερες κατέγραφαν κανονικό τα όσα συνέβαιναν στα δύο στρατόπεδα. Με τον αυξημένο αριθμό των εβδομαδιαίων επεισοδίων κατά ένα, όπως αναφέρει το Τηλέραμα τα ρεπό των παικτών έγιναν δύο, αφού οι ανάγκες των γυρισμάτων μεγάλωσαν. Και τα ρεπό κόβονται αν οι καιρικές συνθήκες επιβάλλουν ένα γύρισμα να πραγματοποιηθεί νωρίτερα ή να ματαιωθεί για άλλη ημέρα.

Η παραγωγή ενημερώνει τους συμμετέχοντες για τον ακριβή χρόνο διεξαγωγής των αγωνισμάτων, κάτι σαν να βγάζει βάρδιες και οι συμμετέχοντες υπακούουν ευλαβικά. Το «X Factor 2», η μετάδοση του ριάλιτι παιχνιδιού θα επιστρέψει στα 4 επεισόδια ανά εβδομάδα και οι συμμετέχοντες θα έχουν ακόμα ένα ρεπό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved