Η ανατροπή στο Survivor, η σχέση του Κοκκινάκη και ο γρίφος με την Κατερίνα Ζαρίφη
Media

Η ανατροπή στο Survivor, η σχέση του Κοκκινάκη και ο γρίφος με την Κατερίνα Ζαρίφη

Άλλη μια εβδομάδα πέρασε με full Survivor. 

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Άγιο Δομίνικο και όχι άδικα, αφού οι εξελίξεις στο παιχνίδι επιβίωσης είναι πολλές.

«Μαχητές» και «Διάσημοι» καλούνται να δώσουν μία ακόμη σκληρή μάχη για να κερδίσουν το έπαθλο της ασυλίας, ειδικά μάλιστα για τους «Μαχητές» τα πράγματα έχουν στενέψει αφού αγωνιστικά έχουν μείνει έξι παίκτες ενώ στους «Διάσημους» εννέα.

Οι εντάσεις δεν λείπουν ειδικά στην παραλία των «Διασήμων» με την συμπεριφορά και την απομόνωση της Ειρήνης Παπαδοπούλου

Ο Στέλιος Χανταμπάκης αποχώρησε από τους Διάσημους και το survivor.

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε «υπάρχει μία φημολογία από χθες ότι είναι ήδη στην Ελλάδα και επέστρεψε κάτω από άκρα μυστικότητα και θα έχει δει την αποχώρησή του αλλά και πως τον παρουσίασαν μέσα από το παιχνίδι γιατί όλα είναι θέμα μοντάζ, λένε, ότι θα είναι, ας πούμε, κάτω από τον καναπέ του… Η αποχώρηση έγινε δύο μέρες πριν επομένως είχε το περιθώριο να γυρίσει…».

Ο Κώστας Κοκκινάκης μας είχε απασχολήσει και πριν το Survivor, αλλά λίγοι είναι εκείνοι που θυμούνται τον λόγο.

Ο πολίστας είχε σχέση με την Εριέττα Κούρκουλου, αλλά ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει μαζί ελάχιστες φορές, καθώς η Εριέττα προσπαθεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δεν θα πιστεύετε ποιος είναι ο πατέρας του Στέλιου Χανταμπάκη. Είναι και εκείνος γνωστός, όπως ο γιος του.

Μπορεί ο Στέλιος Χανταμπάκης να έχει τραβήξει πάνω του την προσοχή λόγω του Survivor και των όσων έχουν γίνει στο παιχνίδι, ωστόσο και ο πατέρας του έχει υπάρξει... celebrity στην εποχή του.

Η Κατερίνα Ζαρίφη μετά τα δημοσιεύματα περί κακών σχέσεων με την Ελένη Μενεγάκη απάντησε για πρώτη φορά και εξήγησε τον λόγο που δεν εμφανίζεται συχνά στο πλατό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved