Survivor: Η Καλέργη ξαναχτυπά: Ο εγκέφαλος της κλίκας και το «καθάρισμα» των παικτών
Media

Survivor: Η Καλέργη ξαναχτυπά: Ο εγκέφαλος της κλίκας και το «καθάρισμα» των παικτών

Η Μαριάννα Καλέργη μιλά για το Survivor και λέει… πολλά. Η αθλήτρια, η οποία ήταν και η πρώτη αποχώρηση από το παιχνίδι αποκαλύπτει την κλίκα που υπάρχει στους διάσημους, τον… «εγκέφαλό» της και το σχέδιο για το «καθάρισμα» των παικτών. Τι λέει για την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

«To Survivor είναι ένα παιχνίδι. Πήγαμε για να περάσουμε καλά. Το ξέχασαν όμως κάποιοι στην πορεία επειδή σκέφτονται το έπαθλο, τα χρήματα. Πολλά νεύρα και πολλές ίντριγκες προκαλεί το ίδιο το παιχνίδι – ας πούμε, βλέπεις άτομα που στην κανονική τους ζωή δεν θάβουν κανένα, να το κάνουν εκεί. Είναι κατανοητό. Προσωπικά έφυγα στην αρχή επειδή δεν θα άντεχα όλη αυτή την ίντριγκα και τις κλίκες. Είχα καταλάβει τις προσωπικότητες των παικτών από την αρχή. Ένας λόγος, πέρα από το γεγονός ότι αρρώστησα , ήταν ότι είδα δυο άτομα που δεν μπορούσα να συνυπάρξω μαζί τους. Δεν θα το άντεχα να βλέπω άτομα να παίζουν θέατρο για το έπαθλο» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Η Μαριάννα Καλλέργη βίωσε επί δύο εβδομάδες την πραγματικότητα που δεν βλέπουν οι τηλεθεατές στα μονταρισμένα επεισόδια του Survivor.

«Υπάρχουν κάποια άτομα που θα δημιουργήσουν καταστάσεις, θα εκμεταλλευτούν ένα τυχαίο λάθος σου και θα καλλιεργήσουν ένα κλίμα που θα στρέψει τους συμπαίκτες σου εναντίον σου. Ο «εγκέφαλος» είναι ένας και συγκεκριμένος. Αυτός δηλητηριάζει το ομαδικό κλίμα για να «καθαρίσει» τους δυνατούς παίκτες. Πιστεύω ότι στην περίπτωση μου συνωμότησαν κάποια άτομα για να με βγάλουν από το παιχνίδι. Μπορεί να ψαρεύεις, να καθαρίζεις, να αγωνίζεσαι και να κερδίζεις, αλλά επειδή αποφάσισε κάποιος να σε βγάλει από το παιχνίδι θα κάνει την ομάδα να πιστέψει ότι είσαι σκάρτος. Το είδα από το ξεκίνημα όταν έβλεπα φιλίες να δημιουργούνται με το πρόσχημα «να ανοίξουμε ένα μπαρ, ένα μαγαζί μαζί όταν βγούμε από το Survivor» αναφέρει η πρώην παίκτρια του ριάλιτι αποφεύγοντας να δώσει ονομαστικά κάποιον παίκτη.

«Με ψήφισε η Ειρήνη για να αποχωρήσω, αλλά ήρθε και μου ζήτησε συγγνώμη μετά. Το είπε και η ίδια στη συνέχεια ότι επηρεάστηκε. Στόχος της ομάδας είναι να φύγουν οι δυνατοί παίκτες. Έτσι τα σχεδίασε ο "εγκέφαλος". Όλοι μας ήμασταν άρρωστοι τις πρώτες εβδομάδες, όλοι είχαμε θέματα με την κοιλιά μας. Γιατί έφυγα εγώ; Δεν υπάρχει αυτή η ανθρωπιά να έρθει να σε πιάσει κάποιος να σε ρωτήσει "γιατί δεν λες καλημέρα;", "τι σε ενοχλεί;". Κι εγώ τα πέρασα αυτά. Μιλούσα μόνο με τον Μπο και τον Κοκκινάκη. Αυτοί οι δύο και ο Σπαλιάρας είναι ψυχούλες. Ήταν οι μόνοι που έδειξαν συμπόνια όταν αρρώστησα, ανησύχησαν και στεναχωρήθηκαν ειλικρινά. Και η Ειρήνη ήρθε να μου ζητήσει συγγνώμη μετά τον καβγά μας. Εγώ αποχώρησα γιατί δεν μπορούσα να γίνω το σκυλάκι κάποιου για να μείνει στο παιχνίδι. Ο Χούτος και ο Χανταμπάκης στο ξεκίνημα τον παιχνιδιού ήταν πάρα πολύ κοντά με την Ειρήνη. Πώς βρέθηκαν μετά να καβγαδίζουν συνεχώς; Τις απαντήσεις τις ξέρει η Ειρήνη, ξέρει τα πάντα. Βλέπουν ότι η κοπέλα δεν είναι καλά στην υγεία της, έχει χάσει αρκετά κιλά, κι όμως δεν την αγκάλιασαν σαν ομάδα. Εχει αλλάξει η σύνθεση της κλίκας. Μόνο ο "εγκέφαλος" είναι ο ίδιος. Η Ειρήνη δεν ξέρει ποιον να εμπιστευτεί και κρατάει τις αποστάσεις της. Τη βγάζουν αγενή μπροστά στις κάμερες Είναι όμως πραγματική Survivor. Γιατί αυτή μπορεί και επιβιώνει μόνη της, το παλεύει, έχει δυνατότητες επιβίωσης ,ενώ άλλοι δεν μπορούν να επιβιώσουν χωρίς την κλίκα. Και σ' τα λέω αυτά για την Ειρήνη που στην αρχή δεν μιλιόμασταν στο παιχνίδι. Κάποια άτομα την υπερασπίστηκαν τότε και αργότερα στράφηκαν εναντίον της. Ό σκοποί τους ήταν να με αποδυναμώσουν για να με ψηφίσουν και να φύγω. Αλλά προσπάθησα να την προσεγγίσω και είδα ότι όλα γίνονται. Κάποιοι δεν ασχολήθηκαν ποτέ. Είχα βάλει την Ειρήνη στη μαύρη λίστα, αλλά ζητήσαμε συγγνώμη η μία στην άλλη. Είναι αληθινή. Οι δυνατοί άνθρωποι δοκιμάζονται από τη ζωή, έτσι είναι η φύση. Ο Αγγελόπουλοι είναι δυναμικός άνθρωπος και παίζει για την ομάδα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved