Bahar: Ο Αρντά έξαλλος, απειλεί
Media

Bahar: Ο Αρντά έξαλλος, απειλεί

Με μια επανάληψη των τελευταίων επεισοδίων του 2ου κύκλου επιστρέφει η Bahar.

Στο σημερινό επεισόδιο η Μουτζελά προσπαθεί να μιλήσει με την Γκιουλεσέρ για να της ανακοινώσει ότι υπάρχει ένας υποψήφιος γαμπρός για εκείνη, ο αστυνομικός από τη λαϊκή αγορά. Η Γκιουλεσέρ δεν χαίρεται αρχικά με το νέο, αλλά ύστερα από τη συζήτηση, που κάνει με τη Μουτζελά για το θέμα της μοναξιάς, αλλάζει γνώμη και δέχεται να έρθει ο αστυνομικός για να τη ζητήσει σε γάμο.

Η δίκη για τα δικαιώματα της περιουσίας της Χιουλγιά αναβάλλεται ύστερα από την κατάθεση ενός απρόσμενου προσώπου. Ο Αρντά είναι έξαλλος και απειλεί τον Μεχμέτ - Εμίρ στο δικαστήριο. Είναι αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση για όσα έκανε στη μητέρα του ο θείος του. Η Εφσούν δεν καταφέρνει να κρύψει το άγχος και την αγωνία της και βάζει τον Ισμαήλ σε υποψίες.

Η Χιουλγιά είναι αποφασισμένη να προστατέψει την υπόληψη των Ατάχαν. Καταστρώνει ένα γρήγορο σχέδιο και το σκάει από την κλινική προκειμένου να εξαφανίσει το πτώμα για να σώσει τον Μεχμέτ – Εμίρ...
Η Χιούλγια, στην προσπάθεια της να σώσει τον αδερφό της από την αστυνομία, σκάβει τον κήπο του ξενώνα της έπαυλης προκειμένου να βρει και να εξαφανίσει το πτώμα του Γιουσούφ.

Κατά την προσπάθεια της, όμως, η αστυνομία τη συλλαμβάνει επ’ αυτοφώρω και οδηγεί και εκείνη και τον αδερφό της στο τμήμα. Ο Αρντά νιώθει άσχημα, αφού έπεσε η ίδια του η μητέρα μέσα στην παγίδα, που εκείνος είχε στήσει για τον θείο του. Η είδηση για τη σύλληψη του Μεχμέτ - Εμίρ και της Χιούλγια πέφτει σαν βόμβα και διαδίδεται από την τηλεόραση. Η Εφσούν με τη Σουλτάν προσπαθούν να αποτρέψουν τη Μπαχάρ και τον Ιλγιάς από το να μάθουν τα γεγονότα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved