Survivor: Η λιποθυμία του Βασάλου που δεν έδειξαν οι κάμερες
Media

Survivor: Η λιποθυμία του Βασάλου που δεν έδειξαν οι κάμερες

Όσο περνά ο καιρός οι δυνάμεις των παικτών στο Survivor λιγοστεύουν και ακόμη και οι παίκτες που θεωρούνταν φαβορί , δείχνουν να έχουν εξασθενήσει αισθητά. 

Η πείνα έχει μετατρέψει τους συμμετέχοντες σε σκιά του εαυτού τους, με τα άλλοτε γυμνασμένα τους κορμιά να μοιάζουν πλέον αποστεωμένα. Η ομάδα μάλιστα που έχει χάσει τα περισσότερα έπαθλα φαγητού, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην πιο δύσκολη θέση δεν είναι άλλη από αυτή των «Μαχητών». Όσο και αν οι συμμετέχοντας προσπαθούν να σφίξουν τα δόντια και προσπαθούν να δικαιολογήσουν τον τίτλο τους. Σαν να μην έφτανε αυτό, το γεγονός ότι οι «Μαχητές» υστερούν αριθμητικά σε σχέση με την αντίπαλη ομάδα , κάνει τους παίχτες κατά την διάρκεια ενός αγωνίσματος αν παίζουν περισσότερες φορές και συνεπώς να καταπονούνται ακόμη περισσότερο .

Σύμφωνα με το Χάι, πριν μερικές μέρες και μόλις ολοκληρώθηκε ένα αγώνισμα ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν άντεξε και έχασε τις αισθήσεις του. Βλέποντας τον personal trainer να λιποθυμάει πάνω στην καυτή άμμο και να αρχίζει τους σπασμούς όλοι έπαθαν σοκ. Τόσο οι συμπαίκτες του, όσο και οι «Διάσημοι» έσπευσαν κοντά του και στον Άγιο Δομίνικο επικράτησε ο απόλυτος πανικός. Οι γιατροί της παραγωγής άρχισαν να φωνάζουν ζητώντας από όλους να απομακρυνθούν, ώστε ο Κωνσταντίνος να μπορεί να αναπνέει καλά και προσπαθούσαν να τον συνεφέρουν. Φοβούμενοι για το χειρότερο, ειδοποίησαν το πλησιέστερο νοσοκομείο να είναι σε ετοιμότητα για μια ενδεχόμενη μεταφορά του παίκτη εκεί. Ευτυχώς, μετά από λίγα λεπτά ο Κωνσταντίνος συνήλθε με τους γιατρούς να του δίνουν . χυμό και μια μπανάνα προκειμένου ο οργανισμός του να δυναμώσει. Ο ίδιος φανερά εξουθενωμένος ψέλλιζε πως αισθάνεται καλύτερα με τον Ορέστη Τσάνγκ και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο να μην τον αφήνουν δευτερόλεπτο από τα μάτια τους. Όλοι ήταν ιδιαίτερα αναστατωμένοι , αφού αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο στον Κωνσταντίνο.

Αν και κατά τη διάρκεια της λιποθυμίας του Κωνσταντίνου, οι κάμερες δεν σταμάτησαν ούτε δευτερόλεπτο να γράφουν, το επεισόδιο αυτό δεν προβλήθηκε ποτέ στις οθόνες μας. Οι υπεύθυνοι έδωσαν ρητή εντολή στους μοντέρ και τους σκηνοθέτες, η... απαγορευμένη λιποθυμία να κοπεί στο μοντάζ. Παρότι, όλοι γνωρίζουν πως ένα τέτοιο περιστατικό θα εκτόξευε ακόμη περισσότερο στα ύψη την τηλεθέαση, ταυτόχρονα θα αποτελούσε και ένα μεγάλο πλήγμα για την εικόνα του ριάλιτι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved