Μπρούσκο: Ο Αχιλλέας βγαίνει από το νοσοκομείο παρά τις αντιρρήσεις των γιατρών
Media

Μπρούσκο: Ο Αχιλλέας βγαίνει από το νοσοκομείο παρά τις αντιρρήσεις των γιατρών

Η Μελίνα αντιλαμβάνεται στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μπρούσκο, ότι κάποιος επιχειρεί να παραβιάσει την πόρτα του σπιτιού της ενώ μιλάει στο τηλέφωνο με τον Αχιλλέα και με παρότρυνση δική του, καλεί την αστυνομία.

Συγχρόνως ο Πάτροκλος, διαπιστώνει ότι κανένα απ’ τα κλειδιά που άρπαξαν απ’ τη Δανάη, δεν ανοίγει την πόρτα του σπιτιού της Μελίνας και το σκάει άπραγος με τους συνεργούς του.

Παράλληλα, οι Σηφαλάκηδες επιτίθενται στον Παύλο, έξω απ’ το σπίτι του, τα όπλα βγαίνουν και πάνω στην ανταλλαγή πυροβολισμών, τραυματίζεται σοβαρά ο ανιψιός του, εξαγριώνοντας ακόμα περισσότερο τον Σηφαλάκη. Εντωμεταξύ, παρά τις αντιρρήσεις των γιατρών, ο Αχιλλέας υπογράφει και φεύγει απ’ το νοσοκομείο. Μηνάς και Βασιλική δεν σταματούν να εξαπολύουν κατηγορίες, ο ένας για τον άλλον, μέσω.. τρίτων.

Στην Κύπρο, η Αλεξάνδρα πέφτει πάνω στη Δήμητρα, η οποία δεν διστάζει να την ρεζιλέψει, για μία ακόμα φορά, δημόσια. Στο οινοποιείο Γιαννακάκηδων η Αναστασία, παρουσία του Ματθαίου, θ’ αντιμετωπίσει έναν μεγάλο κίνδυνο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved