Survivor: Αποκαλύψεις και αγωνία στο επεισόδιο της Κυριακής
Media

Survivor: Αποκαλύψεις και αγωνία στο επεισόδιο της Κυριακής

Αποχώρησε χθες από τους «Διάσημους» ο Λάμπρος Χούτος, όμως έφυγε, όπως ο ίδιος είπε, πλούσιος από εμπειρίες και συναισθήματα.

Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων από τον Σάκη Τανιμανίδη η τηλεθέαση στο νεανικό κοινό έφτασε μέχρι και 70,4%, ενώ έστω και για ένα λεπτό το παρακολούθησαν 2.384.914 τηλεθεατές. Το χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” κατέγραψε κατά μέσο όρο στο σύνολο 48,4% ενώ στο νεανικό κοινό 15-44 60,9%.

Το τελευταίο «Συμβούλιο του νησιού» πριν την ένωση των δύο ομάδων πραγματοποιήθηκε χθες και ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες πως στο πάρτι της «ένωσης» θα έχουν τη δυνατότητα να φάνε, ενώ νωρίτερα θα ευχαριστηθούν ένα μπάνιο. Στο πάρτι όλοι οι παίκτες θα πάρουν μέρος σ’ έναν μουσικό διαγωνισμό με έπαθλο που θα τους το ανακοινώσει εκείνη τη στιγμή. Η επόμενη μέρα θα τους βρει όλους μαζί στην ίδια παραλία, σε δύο διαφορετικές καλύβες. Θα εξακολουθούν να αγωνίζονται ως «Μαχητές» και «Διάσημοι» και να κερδίζουν έπαθλα ως δύο διαφορετικές ομάδες, αλλά μετά το αγώνισμα θα επιστρέφουν στην κοινή τους παραλία.

Ένα νέο επεισόδιο “Survivor” έρχεται την Κυριακή στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με τους παίκτες να συζητούν για την επικείμενη «ένωση», ενώ λίγο αργότερα θα μεταβούν στην παραλία όπου διεξάγονται τα αγωνίσματα προκειμένου να αναμετρηθούν και πάλι μεταξύ τους για το έπαθλο του φαγητού. Να σημειωθεί ότι οι «Μαχητές» υπερτερούν αριθμητικά, αφού πλέον στην ομάδα τους έχουν επτά παίκτες, ενώ οι «Διάσημοι» έξι. Το βράδυ, οι δυο ομάδες θα πάρουν μέρος σ’ ένα ακόμη «παιχνίδι ερωτήσεων», γεγονός που θα τους χαλαρώσει και θα περάσουν όμορφες διασκεδαστικές στιγμές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved