9 Μήνες: Ο Μάνος και η Μαρίνα δεν μπορούν να συγκρατηθούν
Media

9 Μήνες: Ο Μάνος και η Μαρίνα δεν μπορούν να συγκρατηθούν

Ο Αντρέας στο σημερινό επεισόδιο της σειράς 9 Μήνες, έχει μουδιάσει με το νέο της εγκυμοσύνης της Ελίζας, καθώς τον είχε αφήσει να πιστεύει πως έπαιρνε προφυλάξεις.

Έτσι ξαφνιάζεται πολύ όταν εκείνη του λέει πως οι γιατροί της είχαν πει ότι δεν μπορεί να μείνει έγκυος. Η Ελίζα βέβαια δεν συμμερίζεται τη στενοχώρια του, καθώς πιστεύει ότι απλά δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πως θα γίνει πατέρας. Την ίδια ώρα, ο Οδυσσέας εκφράζει στη Δάφνη την ευτυχία του που θα είναι ξανά μαζί με τον Αντρέα, σαν οικογένεια.

Ο Αντρέας δεν μπορεί να διαχειριστεί το σοκ του και προφασίζεται δουλειά για να φύγει από το σπίτι. Η Ελίζα, χαμένη στη δική της ευτυχία, δεν αντιλαμβάνεται το σύννεφο που απλώνεται στο βλέμμα του. Ο Μάνος και η Μαρίνα δεν μπορούν να αποχωριστεί ο ένας τον άλλον και οδηγούνται σε παράφορο, γεμάτο λαχτάρα έρωτα. Την ίδια ώρα, η Σοφία ψάχνει για προορισμούς για να κάνει στον Μάνο δώρο-έκπληξη ένα ταξίδι του μέλιτος.

Η Θεανώ προσπαθεί να την προσγειώσει, καθώς η εμφάνιση της Μαρίνας μπορεί να οδηγήσει σε άλλα μονοπάτια, αλλά η Σοφία είναι κάθετη και γεμάτη εμπιστοσύνη απέναντι στον Μάνο. Ο Αντρέας μπαίνει στο αμάξι του με συμπτώματα κρίσης πανικού. Ο δικηγόρος του Άλκη τον συμβουλεύει να ομολογήσει τον φόνο της Ηρώς για να έχει ελαφρυντικά, αλλιώς θα φάει ισόβια.

Ο Άλκης αντιδράει. Η Κρίστη εκφράζει στην Έλσα και τον Στέφανο τις αμφιβολίες της για την ενοχή του Άλκη. Παράλληλα, ενημερώνεται από τον δικηγόρο της πως κερδίζει οριστικά την επιμέλεια του Φαίδωνα. Η Δάφνη τηλεφωνεί στον Αντρέα για να μάθει εάν μίλησε στην Ελίζα και δίνουν ραντεβού στη Δίωξη. Η Μάρθα αναγκάζεται να αφήσει τον Πέτρο μόνο στο σπίτι, καθώς δέχεται ένα τηλεφώνημα από τους γονείς ασθενούς της, που την καλούν επειγόντως. Ο Άλκης, στο κελί του, ζει την απόλυτη απελπισία, μην μπορώντας να διαχειριστεί την κατάσταση που βιώνει.

Όσο η Δάφνη περιμένει τον Αντρέα, προσπαθεί να ανακαλύψει στοιχεία που να αποδεικνύουν την ανάμειξη της Εύας στην οργάνωση. Την ίδια ώρα, εκείνη αιφνιδιάζει τον Διαμαντίδη και τον αναγκάζει να μπει στο αμάξι του, ακολουθώντας την πορεία που του υποδεικνύει. Ο Διαμαντίδης αναγκάζεται να υπακούσει, καθώς η Εύα τον σημαδεύει με το όπλο. Ο Πέτρος απαλλάσσεται από το βραχιολάκι του και φεύγει από το σπίτι. Ο Μάνος απολαμβάνει τρυφερές στιγμές με τη Μαρίνα και το μωρό.

Ο Αντρέας τηλεφωνεί σε ένα φίλο του γιατρό και πανικοβάλλεται όταν ενημερώνεται πως γυναίκες με το πρόβλημα της Ελίζας, αν διακόψουν την κύηση, κινδυνεύουν να μην μπορέσουν να κάνουν παιδί ποτέ ξανά. Ο Άλκης ανακρίνεται ξανά αυτή τη φορά από τον Γρηγορίου που τον συμβουλεύει κι εκείνος να παραδεχτεί την ενοχή του και την πράξη του εγκλήματος κάτω από την επήρεια αλκοόλ, ώστε να γλιτώσει τα ισόβια.

Η Κρίστη, από την άλλη, δεν μπορεί να δεχτεί ότι θα καλεστεί κάποια στιγμή στη ζωή της να πει στον Φαίδωνα ότι ο πατέρας του είναι εγκληματίας και μάλιστα πως η ίδια τον οδήγησε σε αυτή την πράξη. Το αμάξι του Διαμαντίδη οδηγείται σε έναν ερημικό δρόμο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved