Ο «εφιάλτης» της Σκορδά!
Media

Ο «εφιάλτης» της Σκορδά!

Τα σενάρια μετακίνησης της Ελένης Μενεγάκη στην πρωινή ζώνη του Alpha έχουν γίνει «εφιάλτης» για την Φαίη Σκορδά!

Μέχρι τώρα η παρουσιάστρια του Ant1 έπαιζε μπάλα μόνη της στο γήπεδο της πρωινής ψυχαγωγίας κι έτσι η Φαίη απολαμβάνει την κορυφή χωρίς να έχει αντίπαλο.

Αυτό λοιπόν πιθανότατα να αλλάξει του χρόνου, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από τον Αlpha, σύμφωνα με το Λοιπόν, αναφέρουν πως μετά τα δημοσιεύματα για βελούδινο «διαζύγιο», στελέχη του καναλιού συναντήθηκαν με την Ελένη Μενεγάκη και της πρότειναν την επιστροφή στο πρωινό με ανανεωμένη ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες κι εκείνη έδειξε πολύ θετική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, μιας και θεωρεί πως με αυτόν τον τρόπο θα ανανεωθεί και η ίδια.

Έτσι, η Φαίη ήδη προετοιμάζεται για την πιθανότητα να έχει την Ελένη απέναντι της και μάλιστα κάποιοι υποστηρίζουν πως κι εκείνη, έχει κάνει τις πρώτες σκέψεις για φρεσκάρισμα του «Πρωινού» του ΑΝΤ1. Πάντως, τα σενάρια που θέλουν τον Γιώργο Λιάγκα να επιστρέφει στο πλευρό της δεν φαίνεται, να έχουν βάση, αν και βέβαια κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα.

Το πιθανότερο είναι ο Γιώργος μετά τη φετινή κακή γι' αυτόν τηλεοπτική χρονιά να αφήσει για λίγο τα talent shows και τα παιχνίδια κάνοντας βραδινή εκπομπή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved