Λένα Αρώνη: «∆εν θα µπορούσα να µε φανταστώ µόνον επαγγελµατία χωρίς τις κόρες µου ούτε το αντίθετο»
Media

Λένα Αρώνη: «∆εν θα µπορούσα να µε φανταστώ µόνον επαγγελµατία χωρίς τις κόρες µου ούτε το αντίθετο»

H Λένα Αρώνη εκτός από μία καλή επαγγελματίας είναι και μία τρυφερή μαμά για τις τρεις κόρες της. Πώς τα συνδυάζει αυτά τα δύο και πόσο τελικά την απασχολούν τα νούμερα τηλεθέασης; Η ίδια απαντά σε όλα... 

Πόσο «εξαρτηµένη» είστε από τα νούµερα τηλεθέασης;

Με ενδιαφέρουν. Επειδή παρακολουθώ εδώ και χρόνια τη συζήτηση για τον τρόπο που γίνονται οι µετρήσεις, δεν µπορώ να πω ότι είµαι εξαρτηµένη. Πιστεύω ότι είναι σηµαντικό κάποτε, εκτός από τα νούµερα της τηλεθέασης, να ασχοληθούµε και µε το γιατί ο αριθµός των ανθρώπων που παρακολουθούν τηλεοπτικά προγράµµατα συρρικνώνεται και µε τον βαθµό αξιοπιστίας που βάζουν οι τηλεθεατές στις εκποµπές της ελληνικής τηλεόρασης.

Συµφωνείτε µε το αίτηµα της ΕΡΤ να εξαιρεθεί από την AGB;

Αυτό είναι ένα θέµα για το οποίο δεν µπορώ να απαντήσω χωρίς να το εντάξω σε µια γενικότερη συζήτηση που αφορά την τηλεόραση, και ειδικά τη δηµόσια τηλεόραση.

Πιστεύετε ότι υπάρχει φως στο τούνελ που έχουν µπει τα ΜΜΕ;

Ναι, φυσικά υπάρχει φως στο τούνελ, αρκεί να γίνουν διορθωτικές κινήσεις, να λειτουργήσουν τα ΜΜΕ µε γνώµονα όσα ορίζονται όχι µόνον από κανόνες δεοντολογίας, αλλά και από την κοινή λογική. Θέλω να πω ότι πρόκειται για την τέταρτη εξουσία, όχι για απλές επιχειρήσεις, γεγονός που εξ ορισµού συσχετίζει τη λειτουργία τους µε το δηµόσιο συµφέρον. Αν πάλι όλα αυτά δεν ενδιαφέρουν, τότε, όχι, δεν υπάρχει φως στο τούνελ.

Μετανιώσατε που γίνατε πολύ νέα µαµά;

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, όµως δεν έγινα τόσο µικρή µαµά. Νοµίζω ότι κανένας άνθρωπος που γίνεται γονιός δεν το µετανιώνει ποτέ µετά. Βιώνει την απόλυτη ευτυχία και το θαύµα της ζωής. ∆εν θα µπορούσα να µε φανταστώ µόνον επαγγελµατία χωρίς τις κόρες µου και, απ’ την άλλη, ούτε µόνο µαµά χωρίς τη δουλειά µου.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved