Παρθένα Χοροζίδου: «Γιατί πάντα ο... «παλιός» ξέρει καλύτερα!»
Media

Παρθένα Χοροζίδου: «Γιατί πάντα ο... «παλιός» ξέρει καλύτερα!»

Η Παρθένα Χοροζίδου συμμετέχει στο φετινό Your Face Sounds Familiar. Έβλεπε φανατικά τα προηγούμενα;

«Έβλεπα φανατικά «Familiar» και τις τρεις προηγούμενες σεζόν, γιατί πάντα σε αυτό συμμετείχαν πολύ καλοί φίλοι, που με ενδιέφερε να ξέρω κάθε φορά το τι έχουν καταφέρει να παρουσιάσουν και την δουλειά έχουν κάνει. Φίλοι όπως ο Θανάσης ο Αλευράς, ο Παντελής ο Καναράκης, η Ματθίλδη, αλλά και η Μπέττυ Μαγγίρα, ο Κώστας Δόξας -που προσωπικά δεν ήξερα όλο αυτό το ταλέντο που είχε στις μεταμορφώσεις και με άφησε με ανοιχτό το στόμα- η Ελένη Καρακάση και πολλοί πολλοί άλλοι!» τόνισε στο TV Έθνος.

-Όταν δέχτηκες αυτή την πρόταση για να συμμετέχεις στο φετινό «Familiar», όλοι αυτοί οι φίλοι και οι συνάδελφοι, τι έσπευσαν να σου πουν;

«Γιατί πάντα ο... «παλιός» ξέρει καλύτερα! Πως θα τα περάσω δύσκολα, πως όλο αυτό κρύβει από πίσω του μία συγκλονιστική δουλειά, όμως, κι από την άλλη μεριά, πως όλο αυτό είναι ένα πολύ ξεχωριστό και ιδιαίτερο ταξίδι.»

-Είπες αμέσως το «ναι» ή χρειάστηκες λίγο χρόνο για να πάρεις τη μεγάλη απόφαση;

«Δεν είπα αμέσως το «ναι» γιατί αρχικά είχα διάφορες υποχρεώσεις και διάφορα θέματα με το θέατρο και δεν ήξερα αν θα μπορούσα όλα αυτά μαζί να τα συνδυάσω. Έτσι, είπα «ναι» σε δεύτερο χρόνο, όταν με πήραν οι άνθρωποι από την παραγωγή κι από τον ΑΝΤ1 κι επέμεναν και κάπως έτσι συζήτησα και το θέμα με τον Αλέξανδρο (Ρήγας), βρέθηκε η λύση με την περιοδεία μας με το «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» και όλα καλά.»

-Και; Εχεις αγωνία για το πώς θα είναι όλο αυτό για σένα;

«Μόνο αγωνία (γέλια); Έτσι κι αλλιώς είμαι... φοβιτσιάρα, αλλά ξέρεις κάτι; Εχω αποφασίσει πως πρέπει να μάθω να χειρίζομαι τους φόβους μου και τις ανασφάλειές μου και να μπαίνω στην... πρίζα, οπότε πλέον στις προκλήσεις δεν γυρίζω την πλάτη.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved