Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν θα διαχειριστούμε το υλικό με τρόπο ώστε να το κάνουμε spoiler»
Media

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν θα διαχειριστούμε το υλικό με τρόπο ώστε να το κάνουμε spoiler»

Η Ελεονώρα Μελέτη ταξίδεψε μέχρι τον Άγιο Δομίνικο. Εκείνη τελικά διαπίστωσε αν τρώνε οι παίκτες του Survivor;

«Δεν τους είδα να τρώνε κάτι παραπάνω από αυτό που ξέρουμε ότι τρώνε. Εγώ προσωπικά δεν είδα να τρώει κάποιος. Νομίζω όμως ότι αυτό φαίνεται και από την εικόνα τους» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

-Ο παραγωγοί Άγγελος Χριστόπουλος και ο σκηνοθέτης Κώστας Βορίδης είναι άνθρωποι οι οποίοι έχουν εμπειρία και από προηγούμενα παραγωγές σόου και ριάλιτι. Εσάς τι σας είπαν για τη πρωτοφανή επιρροή που έχει το ριάλιτι αυτή τη φορά στο κοινό;

«Είναι πάρα πολύ χαρούμενοι γιατί είναι τεράστια επιτυχία. Εχω συνεργαστεί μαζί τους στο παρελθόν και διαπίστωσα ότι ξέρουν πολύ καλά το τηλεοπτικό προϊόν. Ο Άγγελος Χριστόπουλος έχει τεράστιες ευθύνη, δεν ξεκουράζεται ποτέ. Είναι όλη μέρα στα τηλέφωνα και σε εγρήγορση. Δεν στέκεται λεπτό. Εχει άγχος να πάνε όλα καλά, προσέχει την παραμικρή λεπτομέρεια. Του αρέσει, αλλά δεν είναι διακοπεί. Οσο πιο μεγάλη επιτυχία τόσο πιο μεγάλη και η αγωνία και η ευθύνη»

- Η εκπομπή σας τι άλλο θα δείξει εκτός από συνεντεύξεις;

«Η εκπομπή είναι format. Αυτό σημαίνει ότι έχει έρθει στα χέρια μας από την Τουρκία. Στόχος είναι να προστατέψει και να ενισχύσει το ριάλιτι. Γι' αυτό ακολουθούμε πολύ αυστηρές οδηγίες για το τι και πώς πρέπει να το δείξουμε. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι μας δίνονται «τυράκια» από την παραγωγή για να κάνουμε ελκυστική την εκπομπή. Υπάρχει σίγουρα πολύ υλικό από το παρασκήνιο που δεν έχει προβληθεί, όμως το μεταφέρουμε με πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Θέλω δηλαδή να πω ότι δεν θα διαχειριστούμε το υλικό με τρόπο ώστε να το κάνουμε spoiler στο ίδιο το προϊόν»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved