Απίστευτη εξέλιξη στο Ταμάμ: Γίνεται μαμά η…
Media

Απίστευτη εξέλιξη στο Ταμάμ: Γίνεται μαμά η…

Λίγες εβδομάδες μας χωρίζουν από το μεγάλο φινάλε της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1, Ταμάμ

Διαβάστε λίγο πιο κάτω το ευτυχισμένο τέλος που έχει ακόμη ένα ζευγάρι της αγαπημένης σειράς. Τα τρία αυτά χρόνια που προβάλλεται το σίριαλ Ταμάμ στον ΑΝΤ1, οι αγαπημένοι μας ήρωες μπορεί να ταλαιπωρήθηκαν καινό ήρθαν αντιμέτωποι με δυσκολίες, φόβους, ανασφάλειες και πολλά προβλήματα, όμως οι σεναριογράφοι Βασίλης Ρίσβας και Δήμητρα Σακαλή αποφάσισαν να έχουν όλοι ένα ευτυχισμένο τέλος.

Έτσι, στο τελευταίο επεισόδιό της σειράς, θα δούμε τις ζωές όλων δεκαπέντε χρόνια μετά. Στη συνέχεια, μέσα από μια μικρή αναδρομή, θα μάθουμε πώς εξελίχθηκε η ζωή των πρωταγωνιστών όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν. Ανάμεσα στο ζευγάρια που αγαπήθηκαν πολύ ήταν και η Ντιλέκ με τον Τεό, οι οποίοι λίγους μήνες μετά τον γάμο τους κάνουν προσπάθειες για να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί.

Οι δύο νέοι, όμως, δεν τα καταφέρνουν, γεγονός που στενοχωρεί και απογοητεύει την Ντιλέκ. Ετσι, η ίδια στην πορεία αποφασίζει να μετακομίσει στο εξωτερικό και να γίνει εθελόντρια σε μια φιλανθρωπική οργάνωση. Όταν ανακοινώνει την απόφασή της στον Τεό, εκείνος καταρρέει, μιας Και δεν θέλει να ζήσουν χωριστά. Ο νεαρός, λοιπόν για ακόμη μία φορά, αποδεικνύει στην αγαπημένη του πόσο πολύ την αγαπάει παρατώντας τη ζωή του στην Ελλάδα και ακολουθώντας τη.

Το ζευγάρι εκεί περνά όμορφες στιγμές και κάποια στιγμή, αφού δεν μπορούν να αποκτήσουν το δικό τους παιδί, αποφασίζουν να υιοθετήσουν ένα από κάποια χώρα του τρίτου κόσμου. Έπειτα από λίγο η Ντιλέκ και ο Τεό επιστρέφουν με το παιδί τους στην Ελλάδα και ζουν ευτυχισμένοι, έχοντας στο πλευρά τους όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved