«Διπλή ταυτότητα» από την Ρένα Ρίγγα
Media

«Διπλή ταυτότητα» από την Ρένα Ρίγγα

Η Ρένα Ρίγγα μιλά για τη νέα σειρά «Διπλή ταυτότητα» αλλά και για τα γυρίσματα στην Κύπρο. 

Η Ρένα Ρίγγα και ο Κώστας Βαζάκας ετοιμάζουν πυρετωδώς τη νέα σειρά τους με τον προσωρινό τίτλο «Διπλή ταυτότητα», η οποία γυρίζεται αυτήν την περίοδο στην Κύπρο.

Κι ενώ ο Κώστας έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, η Ρένα Ρίγγα παρέμεινε στη Μεγαλόνησο για να επιβλέπει τα γυρίσματα.

«Γυρίσαμε τον πιλότο και χθες οι ηθοποιοί μας έφυγαν για τα Χανιά. Αυτή η μετακίνηση ήταν επιλογή του Κώστα Βαζάκα, ο οποίος είναι Χανιώτης και ήθελε για γούρι να έχει σκηνές η σειρά και στην ιδιαίτερη πατρίδα του» είπε στην espresso. Μιλώντας για την πλοκή της σειράς η σεναριογράφος αποκάλυψε ότι έχει τα πάντα, από στοιχεία ρομαντικής κομεντί μέχρι αστυνομικά.

«Είναι μια νεανική παραγωγή. Είμαι ευτυχισμένη γιατί ό,τι έχω δει μέχρι τώρα είναι πάρα πολύ καλό. Πρόκειται καθαρά για δικό μας δημιούργημα, δεν είναι διασκευή! Ολοι οι χαρακτήρες είναι όμορφοι και πολυεπίπεδοι. Στην παραγωγή προστέθηκε και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, που συμμετέχει στο “Your face sounds familiar”, η Μαρία Παπαφωτίου και ο Αχιλλέας Γραμματικόπουλος» συνέχισε η πολυγραφότατη σεναριογράφος.

«Μπήκαμε με πολύ ενθουσιασμό στα γυρίσματα αψηφώντας τις ατελείωτες ώρες δουλειάς. Κι αυτό γιατί δεν έχουμε τελειώσει τα “πέντε κλειδιά”, που πήραν παράταση 11 επεισοδίων στην Κύπρο. Είμαστε περήφανοι που απέναντι στον... τυφώνα “Survivor” η σειρά κάνει 18% στη Μεγαλόνησο!

Έτσι, όχι μόνο δεν σταματάμε, αλλά συνεχίζουμε με πολλή όρεξη» πρόσθεσε, αναφερόμενη στη σειρά που στην Ελλάδα δεν έτυχε της ίδιας αποδοχής. Κι επειδή ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις, η Ρένα Ρίγγα και ο Κώστας Βαζάκας συνεχίζουν τη συνεργασία τους στην παραγωγή με τον Κώστα Χριστοφόρου. «Είναι παραγωγός και στα “Πέντε κλειδιά”. Πολύ καλός επαγγελματίας και καλός άνθρωπος. Έχει κι αυτός την απαίτηση για το καλύτερο αποτέλεσμα, όπως και όλοι μας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved