Arena: Τα ακριβά δώρα γεννούν υποψίες
Media

Arena: Τα ακριβά δώρα γεννούν υποψίες

Ο Σωτήρης δωρίζει στην Αμάντα ένα ακριβό κόσμημα και στη Δάφνη ένα ζευγάρι σκουλαρίκια στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Αρένα.

Ο Αντρέας είναι αρνητικός. Ο Σωτήρης καλεί τον Αντρέα και την Ήβη για δείπνο στο σπίτι του. Τόσο ο Γιώργος όσο και ο Άγγελος συνειδητοποιούν ότι είναι ερωτευμένοι με τη Ράνια, χωρίς ωστόσο να το ομολογούν. Ο Σωτήρης δωρίζει στην Αμάντα ένα ακριβό κόσμημα και στη Δάφνη ένα ζευγάρι σκουλαρίκια. Αυτό βάζει σε υποψίες τη Δάφνη για το πού βρήκε τα χρήματα.

Ο Γιώργος καταλαβαίνει ότι ο μυστικός θαυμαστής της Πεπίτας είναι ο Μάριος. Η Jane κανονίζει με το φιλανθρωπικό ίδρυμα να είναι η Μελίσσα στη συναυλία, ζητάει όμως η ίδια να παραμείνει ανώνυμη. Η ατμόσφαιρα στο σπίτι του Σωτήρη είναι τεταμένη.

Ο Σωτήρης προτείνει στον Αντρέα μπροστά σε όλους, να του δανείσει χρήματα για να ξεπεράσει τα οικονομικά του προβλήματα. Ο Αντρέας αρνείται και προκειμένου να βγει από τη δύσκολη θέση, ανακοινώνει την απόφασή του να γίνει η συναυλία του Τίμου και της Αμάντας στη Θεσσαλονίκη...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved