Μαίρη Μηλιαρέση: Η αντίδραση της όταν έμαθε πως επιστρέφει το Ρουκ Ζουκ
Media

Μαίρη Μηλιαρέση: Η αντίδραση της όταν έμαθε πως επιστρέφει το Ρουκ Ζουκ

Το Ρουκ Ζουκ επιστρέφει στον Ant1 και όπως αποκάλυψε η εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη για το τιμόνι της παρουσίασης ακούγεται πολύ έντονα το όνομα της Ζέτας Μακρυπούλια.

Στο πλατό της εκπομπής το μεσημέρι της Πέμπτης φιλοξενήθηκε η Μαίρη Μηλιαρέση, η οποία μίλησε για την επιστροφή του παιχνιδιού.

«Υπάρχει περίπτωση Ρουκ Ζουκ χωρίς Μηλιαρέση; Δεν παίζει. Θα είμαι κάθε μέρα μέσα και θα παίζω με άλλη παρέα. Πρέπει να πούμε ότι την Ζέτα με το που την βλέπεις σου ανοίγει η καρδιά σου. Είναι τόσο όμορφο πλάσμα και είναι πολύ ταλαντούχα, ό,τι έχει κάνει μέχρι τώρα το έχει κάνει πολύ καλά. Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο, εγώ είμαι και σε μια θέση δύσκολη. Εγώ δεν μπορώ να έχω και άποψη», είπε στην εκπομπή της Λαμπίρη και συνέχισε:

«Εγώ δεν ήρθα στην εκπομπή σας για να πω «Αααα θέλω να κάνω το Ρουκ Ζουκ» και άμα γίνει πραγματικά θα το δω και θα γουστάρω και να παίξω. Θα στεναχωρηθώ αν δεν πάει καλά, αλλά από την άλλη θα χαρώ εγώ προσωπικά, ότι εγώ έκανα μια μεγάλη επιτυχία και δεν μπορεί κανείς να τον αντιγράψει», είπε χαρακτηριστικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved