«Δίδυμα φεγγάρια»: Η αλλαγή της διαθήκης του Παύλου, ανησυχεί πολύ την Αλίκη και την Αρετή
Media

«Δίδυμα φεγγάρια»: Η αλλαγή της διαθήκης του Παύλου, ανησυχεί πολύ την Αλίκη και την Αρετή

Τα γεγονότα που θα συμβούν στα νέα επεισόδια της σειράς «Δίδυμα Φεγγάρια» θα σας «καθηλώσουν».

Ο Παύλος περνάει τις πιο κρίσιμες ώρες του στο νοσοκομείο. Η Αγάπη, την ίδια στιγμή, ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, προσπαθεί να διαχειριστεί την δύσκολη εγκυμοσύνη της και την άσχημη διάθεσή της… η Αλίκη τηλεφωνεί στον Παύλο, πιστεύοντας όπως όλοι, ότι βρίσκεται στο Παρίσι, κι όσο αυτός δεν απαντά, τόσο τρελαίνεται από την ανησυχία της… Όταν η Αρετή συναντάει την Αγάπη και καταλαβαίνει ότι δεν γνωρίζει τίποτα για το επαγγελματικό ταξίδι του πατέρα της στο Παρίσι αρχίζει κι αυτή να ανησυχεί… Η Ελισάβετ παίρνει την εκδίκησή της από το Δημήτρη και του κάνει σαφές ότι υπάρχει άλλος άντρας στη ζωή της… Κανείς δεν γνωρίζει ότι ο Παύλος νοσηλεύεται… η Μαρουσώ το μαθαίνει όμως από ένα τυχαίο τηλεφώνημα κι όταν το ανακοινώνει στο Φίλιππο, αυτός συγκλονισμένος αποφασίζει να πάει να τον επισκεφτεί άμεσα.

Ο Αντώνης θα προσπαθήσει να πείσει τον Ορέστη ότι η δολοφονία του πατέρα του ήταν ατύχημα. Η Αλίκη εξακολουθεί να ανησυχεί για την εξαφάνιση του Παύλου τη στιγμή που η Αγάπη μαθαίνει από το Στέργιο ότι κανένας στην εταιρία δε γνωρίζει για το ξαφνικό ταξίδι του Παύλου και αποφασίζει να κάνει τα πάντα προκειμένου να μάθει τι έχει συμβεί στον πατέρα της. Την ίδια ώρα ενημερώνεται και η Ελισάβετ για την εξαφάνιση του Παύλου και στενοχωριέται πολύ. Ο Δημήτρης ζητά από τη Σίλα να περάσει το όνομα του στο λογαριασμό της εταιρίας και η Αφροδίτη αποφασίζει να μετακομίσει στο σπίτι του Αντώνη. Ο Φίλιππος επισκέπτεται τον Παύλο στο νοσοκομείο, όμως δεν του επιτρέπουν τελικά οι γιατροί να τον δει και έτσι θα προσπαθήσει να μάθει λεπτομέρειες για την υγεία του από την Αγάπη. Η αγωνία της Αλίκης θα κορυφωθεί, όταν θα βρει την ιδιόχειρη διαθήκη του Παύλου.

Η αλλαγή της διαθήκης του Παύλου, ανησυχεί πολύ την Αλίκη και την Αρετή, που το συνδυάζουν με το ξαφνικό ταξίδι του. Την ίδια στιγμή ο Παύλος συνέρχεται, αλλά μοιάζει σα να μην έχει επαφή με το περιβάλλον. Παράλληλα ο μοναχός Αμβρόσιος αντιμετωπίζει τον Ορέστη, που τον κατηγορεί πως περιθάλπει εγκληματίες στο μοναστήρι. Τη συζήτησή τους ακούει τυχαία η Αμαλία, που σοκάρεται, μαθαίνοντας το παρελθόν του Αντώνη . Συγχρόνως η Λαμπρινή, μετά από σφοδρή διένεξη που έχει με τον Βαγγέλη, του ζητάει διαζύγιο. Παράλληλα ο Ορέστης, ανακαλύπτει τις βρώμικες δουλειές του Στέργιου και τον απειλεί πως δε θα κρατήσει κλειστό το στόμα του. Την ίδια στιγμή η Αγάπη λαβαίνει μήνυμα από το Φίλιππο, σχετικά με την κατάσταση της υγείας του πατέρα της και σοκαρισμένη καταφεύγει στο πατρικό της, όπου ανακοινώνει την αλήθεια στην Αρετή και στην Αλίκη.

Η Αγάπη, η Αρετή και η Αλίκη βρίσκονται σε τεράστιο πανικό καθώς δεν ξέρουν που είναι ο Παύλος! Ο Στέργιος παρακαλάει τον Ορέστη να μην μιλήσει σε κανέναν γι’ αυτά που ξέρει, όμως δεν είναι καθόλου σίγουρος ότι θα του κάνει αυτή τη χάρη. Η Μάρθα στέλνει αποχαιρετιστήριο γράμμα στον Φίλιππο όπου του κάνει ερωτική εξομολόγηση. Ο Αντώνης βρίζει τον πατέρα του, τον λέει ανεύθυνο και του ζητάει να εξαφανιστεί απ’ τη ζωή του μικρού Γιάννη. Η Λαμπρινή “αδειάζει” τον Βαγγέλη και του ζητάει διαζύγιο. Η Ελισάβετ αποφασίζει ότι είναι έτοιμη για να κάνει το επόμενο βήμα με τον Ορέστη. Πάει σπίτι του και οι δυο τους έρχονται επιτέλους πολύ κοντά.. Η Αγάπη ψάχνει να βρει τον πατέρα της και μέσα στον πανικό αποφασίζει να συναντήσει τον Φίλιππο για να της πει, πού βρίσκεται. Η Αμαλία μαθαίνει για το παρελθόν του Αντώνη και τον ρωτάει ευθέως, αν έχει κάνει κάποιο έγκλημα. Η Λίτσα τσακώνει την Ελισάβετ με τον Ορέστη να φιλιούνται και γίνεται έξαλλη!

Η Λίτσα αποκαλύπτει στο Δημήτρη, ότι είδε την Ελισάβετ και τον Ορέστη να φιλιούνται στο δρόμο. Ο Δημήτρης έξαλλος φτάνει στο σημείο να ζητάει εξηγήσεις κι η Ελισάβετ απολαμβάνει την εκδίκησή της… Του γυρνάει την πλάτη και φαίνεται αποφασισμένη να συνεχίσει τη ζωή της χωρίς αυτόν… Η Αλίκη, βαθιά πληγωμένη από την αντιμετώπιση του Παύλου στο θέμα της υγείας του, σκέφτεται πολύ σοβαρά να χωρίσει μαζί του… Η Αμαλία στέκεται υπεράνω των καταστάσεων και προς μεγάλη έκπληξη όλων, κρατάει τον Αντώνη στη δουλειά της… Η Αρετή δέχεται μια περίεργη ερωτική εξομολόγηση, από ένα νεαρό αρκετά χρόνια νεότερό της… Κι η Ελισάβετ μαθαίνει ξαφνικά ότι είναι πολύ πλούσια, αφού διαβάζει κρυφά ότι ο Παύλος στην τελευταία του διαθήκη, της αφήνει το 1/3 της περιούσιας του… Όμως ο παρορμητισμός της, για μια ακόμα φορά, θα είναι κακός σύμβουλος…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved