Οι σημερινοί καλεσμένοι της εκπομπής «Μαζί το Σαββατοκύριακο»
Media

Οι σημερινοί καλεσμένοι της εκπομπής «Μαζί το Σαββατοκύριακο»

Οι σημερινοί καλεσμένοι της εκπομπής «Μαζί το Σαββατοκύριακο».

– Η ΕΡΤ και το «Μαζί το Σαββατοκύριακο» παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς όλες τις εξελίξεις κατά τη διάρκεια των πρώτων ωρών μετά το άνοιγμα της προεδρικής κάλπης στη Γαλλία. Ζωντανές συνδέσεις με το Παρίσι, τους ανταποκριτές της ΕΡΤ και Έλληνες πανεπιστημιακούς, συζήτηση στο στούντιο με ειδικούς και επιστήμονες.

Με σχεδόν γεωμετρική πρόοδο φαίνεται πως αυξήθηκαν από το 2012 έως και το 2015 οι δικαιούχοι λογαριασμών άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ, γεγονός που οδηγεί το ΚΕΦΟΜΕΠ, σε συνεχείς και εντατικούς ελέγχους, προκειμένου να διαπιστώσει, αφενός εάν τα χρήματα αυτά έχουν φορολογηθεί, αφετέρου εάν προέρχονται από παράνομες δραστηριότητες και χρήζουν περισσότερης διερεύνησης. Το ρεπορτάζ του Θάνου Πασχάλη. Τηλεφωνική σύνδεση με τη Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης για τα υπό διερεύνηση πιθανά σκάνδαλα του ΚΕΕΛΠΝΟ, Νοβάρτις, Ερρίκος Ντυνάν, καθώς και την πορεία της έρευνας για τις 61 κλινικές που φέρονται να έχουν λάβει φορολογική ενημερότητα, παρά το γεγονός ότι χρωστούσαν στο Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία.

«Το σφάλμα στην ελληνική σκέψη». Ένα βιβλίο του Δρ. Οικονομίας, Ανθρώπινου Παράγοντα και Εναέριων Μεταφορών, Ιωάννη Λαΐνου, με θέμα τις απόψεις των αρχαίων φιλοσόφων προς αιτιολόγηση των καθημερινών, σημαντικών ή λιγότερο σημαντικών, σφαλμάτων στα οποία υποπίπτουμε όλοι μας.

– Ζωντανή σύνδεση με το Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo και το Φεστιβάλ All AboutCats. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης καλεί μικρούς και μεγάλους να υιοθετήσουν μία γάτα!

– «Η Τάξη μας», σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Τζαμαργιά, στο Εθνικό Θέατρο. Ένα καθηλωτικό κείμενο της σύγχρονης ευρωπαϊκής δραματουργίας, γραμμένο το 2009, το έργο του Πολωνού Ταντέους Σλομποντζιάνεκ παρακολουθεί τη ζωή μιας παρέας συμμαθητών, με σημείο καμπής την εισβολή των Ναζί στην Πολωνία και κατάληξη τη σημερινή εποχή, καταγράφοντας με ψυχραιμία, αλλά και γερές δόσεις συναισθήματος, πώς οι ιστορικές συγκυρίες στιγματίζουν τις ζωές των ανθρώπων, φέρνουν στην επιφάνεια τον «κρυμμένο» μας εαυτό και διαλύουν τους πιο ισχυρούς ανθρώπινους δεσμούς. Στο στούντιο ο σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστρια του έργου Καίτη Κωνσταντίνου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved