Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Μιλά για το ρόλο της στο «Παραμύθι αλλιώς…»
Media

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Μιλά για το ρόλο της στο «Παραμύθι αλλιώς…»

Από την εμβληματική Εκάβη του Κώστα Ταχτσή στη θεότρελη τηλεοπτική Ελισαβέτα... Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου επιστρέφει στη μικρή οθόνη με έναν διαφορετικό ρόλο και φαίνεται να το διασκεδάζει πολύ.

Υποδύεστε την κακή πριγκίπισσα...
«Δεν είναι και τόσο κακιά η καημένη! Απλά θέλει να παντρευτεί οπωσδήποτε πριν από τη μικρότερη αδερφή της. Τη ζηλεύει, την αποκαλεί συνέχεια ασχημόπαπο κι έχει βγάλει όλους τους καθρέφτες από το παλάτι για να μην μπορεί να βλέπει τον εαυτό της».

Πάντως με τη μητέρα της, τη βασίλισσα, που είναι η κακιά της υπόθεσης, προσπαθεί να έχει καλή σχέση... «Η μαμά είναι αυτή που με φοβάται λιγάκι. Βλέπει ότι είμαι σκληρό καρύδι σαν κι εκείνη, κι έτσι με παίρνει με το καλό. Είμαι όμως, νομίζω, η αγαπημένη της κόρη»

Δεν συμμετέχετε συχνά σε τηλεοπτικές σειρές. Ήταν η ιδιαιτερότητα της συγκε-κριμένης παραγωγής αυτό που σας έκανε να πείτε το «ναι»;
«Είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα και το υποστηρίζω με όλη μου τη δύναμη. Με έπεισε ο Λώρης, ο οποίος θεωρείται από του ς καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος σεναριογράφος στην Κύπρο, μόνο λέγοντας μου την ιδέα, χωρίς καν να δω τα σενάρια. Μπήκα σε αυτή την περιπέτεια με πολλή εμπιστοσύνη. Μου άρεσε που είναι σουρεάλ, εποχής, και έγινε μια τεράστια προσπάθεια να αναστηλώσουν όλα αυτά τα χωριά όπου έφτιαξαν τα παλάτια μας», λέει η ηθοποιός στο Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved