Μουτσινάς: «Ούτε... καβάλησε το καλάμι η Μαρία, ούτε έπαψε να είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας»
Media

Μουτσινάς: «Ούτε... καβάλησε το καλάμι η Μαρία, ούτε έπαψε να είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας»

Θα επέστρεφε ο Νίκος Μουτσινάς στον Alpha ή το αποκλείει; Πώς σχολιάζει το your face sounds familiar και τι λέει για τη φίλη και συνεργάτιδά του Μαρία Μπεκατώρου;

Θα επέστρεφες στον Alpha ή το αποκλείεις;

Όπως έχει αποδείξει όλη αυτή η τρελή... πορεία που κάνω, πηγαινοέρχομαι στα κανάλια, αρά ποτέ δεν λέω «ποτέ». Άλλωστε, οι διευθυντές έρχονται και παρέρχονται - κάποιοι μπορεί να σε θέλουν και να σε στηρίζουν, άλλοι να σε... σιχαίνονται. Στους πρώτους γιατί να μην πεις το «ναι», αν έρθει η ώρα; Για τους δεύτερους απλώς αδιαφορείς.

ΟΚ, πάμε «Familiar». Μοιάζεις να το απολαμβάνεις το τάλεντ σόου αυτό. Θα μπορούσες να υπάρξεις ως παίκτης ή όχι;

Γιατί να τον ζήσω αυτόν τον «εφιάλτη» που ζουν οι παίκτες; Είσαι τρελός; Καθόλου δεν το θέλω. Προτιμώ τον ρόλο που έχω τώρα και τον απολαμβάνω. Το να πρέπει νο «ντυθείς» μέσα σε μια εβδομάδα ένα άλλο πρόσωπο είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο «στοίχημα».

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι «του γιατρού» ή όχι; Κλαίω απότα γέλια όταν σε βλέπω να την κοιτάζεις με το βλέμμα «θα σε κλείσουν μέσα άμεσα, έρχονται να σε πάρουν...».

«Του γιατρού»; «Των γιατρών» είναι, τι να της κάνει μόνο ένας γιατρός; Θα σηκώσει τα χέρια ψηλά (σ.σ.: γέλια). Η «τρέλα» της δεν υπάρχει, δεν μπορεί να χωρέσει σε λέξεις. Ίσως φταίνε τα Επτάνησα, τι να σου πω; Αλλά όντως είναι «των γιατρών»! Ένα μωρό με ενδυμασία μεγάλου. Χαίρεται σον μωρό το παιχνίδι και δεν είναι τυχαίο ότι αρέσει τόσο και την αγαπά τόσο πολύ ο κόσμος. Είναι υπέροχη.

Κάποιοι είπαν και έγραψαν ότι το... κάβαλησε το καλάμι πια και έπαψε να είναι το κο ρίτσι της διπλανής πόρτας. Η ίδια το αρνήθηκε σε συνέντευξη που κάναμε...

Δεν μπορώ να μπω στο κεφάλι του καθενός, και δεν το θέλω κιόλας. Ούτε... καβάλησε το καλάμι η Μαρία, ούτε έπαψε να είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Το θεωρώ άδικο, πάντως, να της χρεώνουν πράγματα που δεν έχουν καμία υπόσταση... Ότι τι, δηλαδή; Ότι έγινε η... Αντζελίνα Τζολί και δεν είναι πια το κορίτσι της διπλανής πόρτας; Ε, δεν έγινε!

Αυτό θα της κοστίσει τώρα, που λες πως δεν είναι... Αντζελίνα Τζολί!

Ε, δεν πειράζει! Ούτε εγώ είμαι ο... Μπραντ Πιτ (σ.σ.: γέλια). Ζω με αυτό και προχωρώ. Έτσι κι αυτή. Είναι σκληρή η ζωή.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved