Bahar: Η Αρζού ξεγελάει την Μπαχάρ για να μην εμποδίσει το γάμο
Media

Bahar: Η Αρζού ξεγελάει την Μπαχάρ για να μην εμποδίσει το γάμο

Η Μπαχάρ αποφασίζει να πάει στην Ελβετία να βρει τον Ατές και να του εκδηλώσει, επιτέλους, τη μεγάλη αγάπη της στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Bahar.

Δυστυχώς όμως λογαριάζει χωρίς την Αρζού, που θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να μην πλησιάσει η Μπαχάρ τον Ατές και να μπορέσει να τον παντρευτεί η ίδια. Η κατάσταση του Μεχμέτ – Εμίρ χειροτερεύει μέρα με τη μέρα.

Ο ίδιος, είναι φορές που δεν ελέγχει τον εαυτό του και δεν ξέρει τι κάνει. Μία απ' αυτές, καταλήγει στην ταράτσα του ξενοδοχείου του, έτοιμος να πέσει. Η Φούλγια κρυφακούει τη συζήτηση της Χιουλγιά με την Εφσούν και τη Σουλτάν. Μαθαίνει την αλήθεια για τον Αρντά, και τον λόγο, που ανιψιά και θεία τον κρατάνε στο χέρι...

Η Χιουλγιά παρακαλάει τη Φούλγια να μη μιλήσει στον Μεχμέτ – Εμίρ σχετικά με ό,τι συμβαίνει στον Αρντά. Η Εφσούν εκβιάζει για άλλη μία φορά τον Αρντά και την Χιουλγιά για να τους αποσπάσει χρήματα με σκοπό να αγοράσει ένα σπίτι για τον Ιλγιάς, που πλέον έχει βρεθεί στον δρόμο.

Η Μπαχάρ πηγαίνει στο σπίτι της Αρζού για να δει τον Ατές από κοντά. Εκείνος δεν είναι εκεί. Συναντάει όμως τον μικρό γιο του και την Αρζού, που, όλο χαρά, της δείχνει τη βέρα της. Η Μπαχάρ, φεύγει απογοητευμένη. Ο γάμος προχωράει, αλλά τότε ο Ατές μαθαίνει την αλήθεια από τον γιο του και τρέχει να προλάβει την Μπαχάρ. Είναι αργά για τους δυο τους;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved