Bahar: Η τραγωδία αλλάζει τα πάντα
Media

Bahar: Η τραγωδία αλλάζει τα πάντα

Η κηδεία του Ντορούκ γίνεται σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και οδύνης στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Bahar.

Είναι όλοι εκεί. Ακόμα και ο Κενάν, που με την εμφάνισή του στην κηδεία προκαλεί το μένος όλων. Εκεί ο Κενάν απειλεί την Εφσούν να δώσει το διαζύγιο στον Αρντά, κάτι που τόσο πολύ θέλει η Χιουλγιά! Η Εφσούν και η Σουλτάν επισκέπτονται δικηγόρο και συντάσσουν ένα συμφωνητικό και καταφέρνουν τον Αρντά να το υπογράψει πάνω στο μεθύσι του. Τα νέα συντρίβουν την Χιουλγιά. Εν τω μεταξύ, η Αρζού, μετά από μια απόπειρα αυτοκτονίας από την οποία τη σώζει η Μπαχάρ, κατηγορεί την τελευταία για τον θάνατο του γιου της.

Θεωρεί ότι αν η Μπαχάρ δεν υπήρχε στη ζωή τους, ο Ντορούκ θα ζούσε ακόμα. Η Μπαχάρ είναι κι αυτή πολύ στεναχωρημένη και ανησυχεί για τον Ατές. Ο τελευταίος λαμβάνει περίεργα τηλεφωνήματα από κάποιον που ισχυρίζεται ότι γνωρίζει ποιος είναι ο δολοφόνος του Ντορούκ.

Όσες, όμως, προσπάθειες κι αν έχει κάνει για να τον συναντήσει, πέφτουν στο κενό. Στη φτωχογειτονιά μια αναπάντεχη επίσκεψη αναστατώνει τις γυναίκες. Η μητέρα του Κεμάλ έρχεται να εγκατασταθεί μαζί τους και τσακώνει τη Ζεϊνέπ να μιλάει στο κινητό με τον Αρντά αλλά και να τον συναντάει στον δρόμο την επόμενη μέρα και φροντίζει να ενημερώσει αμέσως τον γιο της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved