Αθηνά Καμπάκογλου: «Δεν ακούω τα κακεντρεχή σχόλια, το κοντό και το μακρύ του καθενός»
Media

Αθηνά Καμπάκογλου: «Δεν ακούω τα κακεντρεχή σχόλια, το κοντό και το μακρύ του καθενός»

Καθημερινά από τις 12.15 ως τις 13.30 μαζί με τη Ρένια Τσιτσιμπίκου παρουσιάζει στην ΕΡΤ2 το μαγκαζίνο «Εδώ που τα λέμε», με προσανατολισμό τις γυναίκες που έχουν ενδιαφέροντα και όρεξη για ζωή.

Η Αθηνά Καμπάκογλου μας συστήνεται σε πρώτο πρόσωπο.

«Για μένα η τηλεόραση είναι ένα κομμάτι της ζωής μου. Αυτό που μου λείπει από την τηλεόραση είναι η καλή μυθοπλασία», λέει στο Τηλέραμα και συνεχίζει: «Αν δεν ήμουν δημοσιογράφος θα ήθελα να ήμουν τραγουδίστρια, αλλά από φωνή... κορμάρα! Πέρα από την πλάκα, τον Ιούνιο θα γιορτάσω τα 30 χρόνια μου στη δουλειά, οπότε είμαι πολύ χαρούμενη για όλα αυτά που «έχτισα» με πολλούς κόπους και περισσή επιμονή και δεν μπορεί να μου τα ακυρώσει κανείς, όσο και αν προσπαθήσει, διότι δεν μου χαρίστηκε τίποτα. Οπότε δημοσιογράφος θα γινόμουν και πάλι, με όλες τις συνέπειες», λέει και αποκαλύπτει πώς χαλαρώνει:

«Χαλαρώνω στην εξοχή, στη θάλασσα, στο βουνό, απολαμβάνοντας την ησυχία και τη θέα. Η εξωτική Κινέτα και ο Πύργος Υπάτης με τα ελατοδάση αποτελούν για μένα τόπους χαλάρωσης εδώ και πολλά χρόνια. Η νότια Κρήτη παραμένει ιδανικός προορισμός πλήρους χαλάρωσης. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τους ανθρώπους που μου στάθηκαν, και είναι πολλοί. Η ευγνωμοσύνη είναι αρετή», λέει και καταλήγει:

«Δεν ακούω τα κακεντρεχή σχόλια, το κοντό και το μακρύ του καθενός, που προσπαθεί να κάνει «ιδεολόγημα» το προσωπικό του σκοτάδι. Αντιθέτως, ακούω με πολλή προσοχή τους ανθρώπους των οποίων την άποψη σέβομαι»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved