Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στα «Δίδυμα Φεγγάρια»: Ο Ορέστης θ'ακυρώσει τον γάμο;
Media

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στα «Δίδυμα Φεγγάρια»: Ο Ορέστης θ'ακυρώσει τον γάμο;

Τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς «Δίδυμα Φεγγάρια»;

Η άρνηση της Αγάπης να ακούσει την Ελισάβετ, καταλήγει σε μία αγωνιώδη καταδίωξη στους δρόμους της πόλης. Ταυτόχρονα η χαρά που δίνει στη Μαρουσώ και την υπόλοιπη οικογένεια το ξεκίνημα της καινούργιας ταβέρνας, ολοκληρώνεται με ένα οικογενειακό γλέντι. Παράλληλα η τύχη δείχνει να χαμογελά στη Λαμπρινή, με το πρόσωπο του Τόλη. Εν τω μεταξύ η είδηση για την μη αναστρέψιμη κατάσταση της υγείας του Παύλου, συγκλονίζει την Αγάπη. Συγχρόνως ο Αντώνης, αποφασισμένος να αντιμετωπίσει την Αφροδίτη, επιστρέφει στο σπίτι του, όπου τον περιμένει μια έκπληξη! Λίγο αργότερα το κλίμα του δείπνου στο σπίτι του Παύλου, ανατρέπει η αιφνιδιαστική εμφάνιση της Αγάπης.

Η Αγάπη ξέρει ότι ο Παύλος “φεύγει” και προσπαθεί να κερδίσει τον χαμένο χρόνο. Στο μεταξύ, ο Βαγγέλης παρακολουθεί τη Λαμπρινή, βλέπει μια ιδιαίτερη στιγμή της με τον Τόλη τον περιπτερά και της κάνει σκηνή!! Ο Αντώνης λέει στη Σίλα ότι η Αφροδίτη έφυγε απ’ το σπίτι του και πως τώρα μπορούνε να ζήσουν ανενόχλητοι τον έρωτά τους. Παράλληλα, η Ελισάβετ ανακοινώνει στη Λίτσα ότι θέλει να σπουδάσει και να αφήσει την κομμωτική. Η Αλίκη ανησυχεί πολύ για την Αγάπη επειδή πιστεύει ότι είναι άρρωστη. Ο Φίλιππος επισκέπτεται απροειδοποίητα την Αγάπη, της λέει κάτι κι αυτή βάζει αμέσως τα κλάματα..

Η παρουσία του Φίλιππου αγγίζει βαθιά την Αγάπη, τα λόγια του όμως την βάζουν σε σκέψεις. Ταυτόχρονα η Αφροδίτη παρακολουθεί τη Σίλα και δείχνει να ετοιμάζει ένα υποχθόνιο σχέδιο. Παράλληλα η συνάντηση με τον Ορέστη, κατευνάζει τις ανησυχίες της Αλίκης. Εν τω μεταξύ το ζήτημα της Λαμπρινής και του Τόλη, κάνει τη Λίτσα να καλέσει σε έκτακτο συμβούλιο στρατηγικής την Αρετή και την Αλίκη. Την ίδια στιγμή η επίσκεψη του Παύλου στο σπίτι της Αγάπης, τους δίνει την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά από ποτέ. Λίγο αργότερα η Σίλα ανοίγει ανυποψίαστη την πόρτα του σπιτιού της και βρίσκεται αντιμέτωπη με τον τρόμο! Το ίδιο βράδυ κάποιες δεύτερες σκέψεις της Αγάπης αναστατώνουν τον Ορέστη.

Η Αγάπη λέει στον Ορέστη ότι κάνει δεύτερες σκέψεις για τον γάμο και του εξηγεί το λόγο. Η Ελισάβετ με τη Λαμπρινή ακολουθούν τον Τόλη τον περιπτερά και μαθαίνουν το ένοχο μυστικό του. Η Αλίκη έχει πολύ άγχος γιατί ετοιμάζεται να πάει με την Ελισάβετ στο σπίτι της Αγάπης για φαγητό. Παράλληλα, ο Βαγγέλης κανονίζει κι άλλη “παράσταση” με την ηθοποιό που έχει προσλάβει. Ο Φίλιππος πάει στο σπίτι του Παύλου ακάλεστος και ζητάει να μιλήσει μαζί του. Η Σίλα παίρνει μια πολύ δύσκολη απόφαση και ζητάει από τον Αντώνη να χωρίσουνε. Η Αλίκη με την Ελισάβετ πάνε στο σπίτι της Αγάπης για φαγητό και η ατμόσφαιρα είναι άκρως ηλεκτρισμένη.

Η πολυαναμενόμενη συνάντηση της Αλίκης και της Ελισάβετ με την Αγάπη στέφεται με αποτυχία. Η Αγάπη καθιστά σαφές και στις δύο, ότι η σχέση τους δεν πρόκειται να βελτιωθεί ποτέ. Όμως η ίδια είναι διατεθειμένη να υποκριθεί, για χάρη του πατέρα της, ότι μια φιλική ατμόσφαιρα γεννιέται μεταξύ τους. Παρά τις αντιρρήσεις της Ελισάβετ, η Αλίκη φαίνεται έτοιμη, για τον ίδιο λόγο, να παίξει αυτόν το ρόλο και το σχέδιο της Αγάπης μπαίνει σε εφαρμογή. Μέχρι να τις ανακαλύψει ο Παύλος… Ταυτόχρονα η Σίλα εκμυστηρεύεται στην Ελισάβετ, την απειλή που δέχτηκε για τη ζωή της κόρης της, αν δεν εγκαταλείψει τον Αντώνη.. Την ίδια στιγμή, ο Ορέστης σοκαρισμένος από τη συμπεριφορά της Αγάπης, απομακρύνεται όλο και περισσότερο από κοντά της και δείχνει αποφασισμένος να ακυρώσει ακόμα και το γάμο..

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved