«Το καλύτερο ζευγάρι»: Αυτά είναι τα ζευγάρια της νέας εβδομάδας
Media

«Το καλύτερο ζευγάρι»: Αυτά είναι τα ζευγάρια της νέας εβδομάδας

Την εβδομάδα 29 Μαΐου με 2 Ιουνίου, καθημερινά στις 15:45, τον τίτλο τού «Καλύτερου Ζευγαριού» διεκδικούν η Νάντια με τον Απόστολο, η Βάσια με τον Μιχάλη, η Μαρία με τον Παναγιώτη και η Δάφνη με τον Γιώργο.

Τη Δευτέρα, πρώτοι μάς υποδέχονται η Νάντια με τον Απόστολο. Είναι μαζί τρία χρόνια, αλλά ζουν την καθημερινότητά τους όπως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους. Δεν σταματούν να δημιουργούν καινούρια ενδιαφέροντα και να κάνουν εκπλήξεις ο ένας στον άλλο. Αν και δηλώνουν οξύθυμοι, όταν νευριάζει ο ένας, ο άλλος κάνει πίσω και φεύγει μέχρι να περάσει η μπόρα!

Την Τρίτη γνωρίζουμε την Βάσια και τον Μιχάλη. Ο Μιχάλης είναι καθηγητής φωνητικής και η Βάσια ηθοποιός. Μαζί, γράφουν τραγούδια. Εκθειάζουν συνεχώς ο ένας τον άλλο. Το μόνο αρνητικό που βρίσκει η Βάσια στον Μιχάλη είναι η ασυνέπεια που δείχνει ενίοτε, ενώ ο Μιχάλης θεωρεί πως τα μόνα ελαττώματά της είναι η ανυπομονησία και
ο εγωισμός της.

Την Τετάρτη, μας ανοίγουν το σπίτι τους η Μαρία και ο Παναγιώτης. Μετά από 30 χρόνια γάμου και τρία παιδιά εξακολουθούν να είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί. Η Μαρία εκτιμά το γεγονός ότι ο Παναγιώτης δεν προσπάθησε ποτέ να την αλλάξει. Εκείνος, το πρώτο θετικό που αναφέρει για την σύζυγό του είναι η ομορφιά της. Στα δικά του μάτια είναι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου.

Την Πέμπτη παίρνουν σειρά η Δάφνη με τον Γιώργο. Γνωρίστηκαν πριν από πέντε χρόνια, σε μια παραλία, την ημέρα των γενεθλίων του. Είναι παντρεμένοι εδώ και δυο χρόνια και έχουν μια κορούλα, την Ιωάννα. Η αγάπη τους βασίζεται στην ειλικρίνεια και τον αλληλοσεβασμό. Δηλώνουν πως υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη μεταξύ τους.

Την Παρασκευή, η Βάσω Κολλιδά υποδέχεται τα τέσσερα ζευγάρια για τη βαθμολογία της «τελικής εντύπωσης». Θα υπάρξουν ανατροπές;

Ποιο ζευγάρι θα κερδίσει το έπαθλο των 3.000 ευρώ;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved