«Teen City Vibe»: Επίσκεψη στομικρό Μόντε Κάρλο της Ελλάδας
Media

«Teen City Vibe»: Επίσκεψη στομικρό Μόντε Κάρλο της Ελλάδας

Το Σάββατο 27 Μαΐου, στις 17:00, ο Γιάννης Κορφιάτης επισκέπτεται την Καβάλα, το μικρό Μόντε Κάρλο της Ελλάδας.

Η πόλη είναι αμφιθεατρικά χτισμένη, έχει υπέροχες βελούδινες παραλίες και νεοκλασικά κτίρια. Συνδυάζει διαφορετικές εποχές με διαφορετικούς πολιτισμούς. Εκεί, ο Γιάννης συναντά την Μαρίνα, τον Νίκο και την Νικολέτα.

Η Μαρίνα είναι 18 χρόνων και σπουδάζει στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας
τού Πανεπιστήμιου Κρήτης. Τα τελευταία 11 χρόνια ασχολείται με το kick boxing και έχει μαύρη ζώνη. Το κρυφό της όνειρο είναι να τραγουδήσει μπροστά σε πολύ κόσμο.

Ο Νίκος είναι 16 χρόνων. Του αρέσει να συμμετέχει στα κοινά και ένας από τους στόχους του είναι να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική. Υπόσχεται ότι θα είναι ένας πολιτικός διαφορετικός από αυτούς που έχουμε γνωρίσει μέχρι σήμερα! Πηγαίνει σε μουσικό σχολείο, παίζει ντραμς και είναι ένας από τους δημιουργούς της εθελοντικής ομάδας Action Team.

Η Νικολέτα, 16 χρόνων, κάνει τα πρώτα της βήματα στο ράγκμπι. Αγαπά τούς παραδοσιακούς χορούς, τους οποίους ξεκίνησε να μαθαίνει στα έξι της χρόνια. Δεν θα αποχωριζόταν ποτέ την πόλη της.

Η Μαρίνα, ο ίκος και η Νικολέτα είναι πολύ ανταγωνιστικοί, θέλουν να είναι οι νικητές τού «Teen City Vibe». Γι’ αυτό, στο 2λεπτο βίντεό τους συμμετέχει όλη η πόλη… Οργανώνουν ένα ποΝλύ μεγάλο event, το «Τρέξε με τον σκύλο σου», σε μια από τις πιο γνωστές παραλίες της Καβάλας. Μας ξεναγούν στην παλιά πόλη και μας παρουσιάζουν το πιο ωραίο δημοτικό σχολείο που έχουμε δει ποτέ. Τα κορίτσια μάς δείχνουν ότι οι κάτοικοι της Καβάλας ξέρουν να περνούν καλά αλλά και να γυμνάζονται. Όλη η πόλη γίνεται μια παρέα, χορεύει συρτό και διασκεδάζει…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved