Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Είμαι 45 χρόνια επαγγελματίας, δεν χαρίζομαι»
Media

Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Είμαι 45 χρόνια επαγγελματίας, δεν χαρίζομαι»

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου πρωταγωνιστεί στην σειρά «Παραμύθι αλλιώς». Θεωρεί ότι ο κόσμος είχε ανάγκη από ένα παραμύθι αυτού του τύπου; 

«Δεν θέλω να λέω ότι επιδιώκουμε να παραμυθιάζουμε τον κόσμο, αλλά μια πιο γλυκιά έκφανση σιριαλικού παραμυθιού γιατί όχι; Όταν έχεις δει χίλια παρεμφερή σίριαλ, δεν σου προκαλεί ενδιαφέρον. Αυτή η ιπποτική ατμόσφαιρα με πρόσωπα όχι του ενεστώτος βίου μας εκ των πραγμάτων δημιουργεί άλλο ενδιαφέρον.»

- Μια ταινία στην οποία συμμετέχετε, το «Djam», θα προβληθεί στις Κάννες.

«Ναι, είμαι ένας από τους συμμετέχοντες, όπως και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Η ταινία είναι του Τόνι Γκαντλίφ και προβάλλεται αυτές τις μέρες. Ελπίζουμε να πάει καλά. Το ελπιδοφόρο είναι ότι η πρωταγωνίστρια της ταινίας, Δάφνη Πατάκια, είναι ανερχόμενη δύναμη και της εύχομαι να έχει μεγάλες επιτυχίες.»

- Η κόρη σας έχει παρακολουθήσει το «Παραμύθι»;

«Ναι και της αρέσει. Πιστεύω ότι στα πρώτα επεισόδια δεν είχε βρει ακόμα τα πατήματα του, από το 4ο και μετά μου αρέσει πάρα πολύ. Το συζήτησα και με το σκηνοθέτη Αλέξανδρο Πανταζούδη, ο οποίος είναι εξαιρετικό παιδί και πολύ καλός στη δουλειά του. Μου είπε ότι σιγά σιγά μπαίνουμε κι εμείς, γιατί είναι μια μεγάλη παραγωγή με δύσκολα γυρίσματα. Είμαι 45 χρόνια επαγγελματίας, δεν χαρίζομαι. Μου αρέσει πραγματικά αυτό που κάνουμε.»

-Με την τηλεθέαση ασχολείστε;

«Όχι, αλλά όταν ακούω ότι κάποια σειρά παίρνει «50ρια», με εντυπωσιάζει. Πιστεύω ότι στην Κύπρο το «Παραμύθι» θα κάνει εξαιρετικά νούμερα και στην Ελλάδα θεωρώ πως ακόμα και η επανάληψη θα του ανεβάσει τα ποσοστά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved