«Πολύ σκληρός για να πεθάνει: Η εκδίκηση» : Αύριο στον Alpha
Media

«Πολύ σκληρός για να πεθάνει: Η εκδίκηση» : Αύριο στον Alpha

«Έσπασε» τα ταμεία και καθιέρωσε τον Μπρους Γουίλις ως τον απόλυτο ήρωα δράσης. Το «Πολύ σκληρός για να πεθάνει: Η εκδίκηση», η τρίτη ταινία της θρυλικής σειράς περιπετειών Die Hard, έρχεται στον Alpha την Κυριακή 4 Ιουνίου, στις 21:00.

Μετά την αιματηρή τρομοκρατική έκρηξη σε ένα από τα μεγαλύτερα πολυκαταστήματα της Νέας Υόρκης, η αστυνομική υπηρεσία λαμβάνει ένα τηλεφώνημα από τον εγκέφαλο πίσω από το χτύπημα. Απαίτηση του Σάιμον –με αυτό το όνομα συστήνεται- είναι να επιστρέψει στα πράγματα ο πρώην αστυνομικός, Τζον ΜακΛέιν, που απολύθηκε πρόσφατα λόγω αλκοολισμού.

Σκοπός του είναι ο Τζον, ένας εκπρόσωπος του νόμου και της τάξης, να «ταπεινωθεί» εκτελώντας μια σειρά από παράλογες και επικίνδυνες επιθυμίες του, προκειμένου να μην ισοπεδώσει την πόλη ολόκληρη. Ο Τζον ΜακΛέιν δεν έχει άλλη επιλογή. Έρμαιο στα χέρια του αδίστακτου τρομοκράτη, αποφασίζει να ενδώσει. Όχι όμως για πολύ. Διότι σύντομα θα καταφέρει να προσεγγίσει τον πυρήνα της οργάνωσης, και με την ανέλπιστη βοήθεια ενός καταστηματάρχη από το Χάρλεμ, θα προσπαθήσει να «ξεκλειδώσει» το σατανικό μυαλό του τρομοκράτη αρχηγού. Ο χρόνος του, όμως, μετρά ήδη αντίστροφα και το «κλειδί» το κρατά ακόμα πολύ σφιχτά ο Σάιμον...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved