Το «Φως στο Τούνελ»  άγγιξε το 55%
Media

Το «Φως στο Τούνελ» άγγιξε το 55%

Η Αγγελική Νικολούλη, με την πολύχρονη εμπειρία της και τη μαχητική, μεθοδική και επίμονη έρευνά της, κάθε Παρασκευή στον Alpha, συνθέτει τα κομμάτια των πιο σκοτεινών παζλ και φωτίζει τον δρόμο για τη λύση των πιο δύσκολων γρίφων.

Αναμενόμενο λοιπόν, οι τηλεθεατές να της δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης και να παραμένουν πιστοί στην εκπομπή της όλα αυτά τα χρόνια.
Και την Παρασκευή 2 Ιουνίου, η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» χτύπησε κόκκινο στην τηλεθέαση καθώς άγγιξε σε τέταρτο ακόμα και το 55%. Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, με τα αποκαλυπτικά θέματά της και ήταν νικήτρια στη ζώνη προβολής της αφήνοντας πίσω, με διαφορά, τα προγράμματα των άλλων καναλιών. Οι τηλεθεάσεις που «χτύπησε» η εκπομπή δεν έπεσαν κάτω από το 35% καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nilsen, το «Φως στο Τούνελ» κατέγραψε στο σύνολο κοινού 30,7%, και στο κοινό 15-44, 30,4%, η οποία είναι και η υψηλότερη τηλεθέαση που έχει σημειώσει η εκπομπή τη φετινή σεζόν. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι σε επιμέρους κοινά έφτασε ακόμα και το 41%.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved