Arena: Ψέματα που αλλάζουν ολόκληρες ζωές
Media

Arena: Ψέματα που αλλάζουν ολόκληρες ζωές

Ο Κλέαρχος πείθει την Πεπίτα να πάει στο μπαρ του Μάριου στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Αρένα, να τον ακούσει.

Η Μυρτώ είναι πολύ αγχωμένη για την επικείμενη συναυλία και αυτό της «βγαίνει» και στη σκηνή, καθώς ανεβαίνοντας χάνει τα λόγια της. Αντίθετα, η Δάφνη είναι ενθουσιασμένη με την εμπειρία της και τους προτείνει να κάνουν γκρουπάκι. Ο Σωτήρης ζητάει τη βοήθεια της Ήβης για να ξελασπώσει στη λέσχη. Η Ήβη τού δανείζει χρήματα κι εκείνος κερδίζει.

Πάνω στον ενθουσιασμό τους, οι δυο τους φιλιούνται με πάθος μέσα στο αυτοκίνητο. Η Ράνια, ο Άγγελος και ο Γιώργος αποφασίζουν να αποκαταστήσουν τη σχέση Μάριου-Πεπίτας και ανεβάζουν την Πεπίτα στη σκηνή, λέγοντας πως είναι εντολή Μάριου. Η Πεπίτα «σκίζει» και λίγο αργότερα τα ξαναβρίσκει με τον Μάριο, σε φιλικό όμως επίπεδο.

Η Μελίσσα λέει στην Ήβη πως η Jane πέθανε. Το ίδιο λέει και ο Τίμος στην Αμάντα. Εκείνη κάνει δήθεν πως ταράζεται και πηγαίνει να βρει τον Αντρέα. Η Ήβη βρίσκει τον Αντρέα στο πατρικό της Μελίσσας. Εκεί μαθαίνει έκπληκτη από εκείνον πως η Μελίσσα είναι υιοθετημένη. Ο Άγγελος αποφασίζει να ξεχάσει οριστικά το ενδεχόμενο επιστροφής της Ράνιας...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved