Μπρούσκο: Σχέσεις στα όρια
Media

Μπρούσκο: Σχέσεις στα όρια

Η Ρενάτα δίνει στην Χρυσάνθη, όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία που έχει βρει εις βάρος του Διαμαντή, σχετικά με τις τοκογλυφίες στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μπρούσκο.

Αυτή η μυστική συνάντηση όμως, κάνει τον Παύλο ακόμα πιο καχύποπτο απέναντι στην Χρυσάνθη, κατηγορώντας την για άλλη μια φορά ότι έχει παράλληλη σχέση.. Η Χρυσάνθη νιώθοντας προσβεβλημένη του μιλάει για χωρισμό.

Η Μελίνα και ο Αχιλλέας, προσπαθούν να σώσουν την κατάσταση, όταν ο Μηνάς αναφέρει την Αναστασία για σύντροφο του Ματθαίου κι όχι την Στέλλα, μπροστά στους γονείς της. Τότε είναι και που μαθαίνει, ότι ο Ματθαίος έχει αποκτήσει παιδί με τη Στέλλα και εξοργίζεται. Η Στέλλα, έχει τρελάνει τον Ματθαίο με τις εξωφρενικές της απαιτήσεις, ενώ η Αναστασία, εξαιτίας της αγάπης της γι’ αυτό το παιδί, προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσά τους.

Ο Σήφης συνεχίζει το σχέδιο του για να φέρει την Στεφανία κοντά με την Πάολα, και οργανώνει μια ‘τυχαία’ συνάντηση για τους 3 τους. Η Δήμητρα βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία και το σκάει από το σπίτι του Πάτροκλου. Όταν αυτός το αντιλαμβάνεται, βγαίνει εκτός εαυτού και την απειλεί φρικτά.. παράλληλα η Δήμητρα ζητάει από τον Νεκτάριο να συναντηθούν, όπου και του ανακοινώνει ότι τα 2 εκατομμύρια που πρέπει να του επιστρέψει, δεν υπάρχουν πλέον.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved