Κορφιάτης: «Με εντυπωσίασε η ισορροπία των ιδεών ανάμεσα σε αθλητισμό, μουσική και παράδοση»
Media

Κορφιάτης: «Με εντυπωσίασε η ισορροπία των ιδεών ανάμεσα σε αθλητισμό, μουσική και παράδοση»

Ο Γιάννης Κορφιάτης είναι πρωταθλητής Ελλάδος στα ΒΜΧ racing και στο 4Χ mountain bike, ενώ είχε εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα το 2015 ως μέλος της Εθνικής... Πώς προέκυψε η παρουσίαση της εκπομπής Teen City Vibe;

«Δύο κινηματογραφιστές που είχαν φιλμάρει τους αγώνες του ελληνικού Downhill ανέλαβαν τη σκηνοθεσία και την πρώτη κάμερα στην εκπομπή. Σκηνοθέτις είναι η Δήμητρα Μπαμπαδήμα και στην κάμερα ο Μανώλης Αρμουτάκης. Οταν στην εκπομπή συζητούσαν τη θέση του παρουσιαστή, μου το συζήτησαν μεταξύ σοβαρού και αστείου, δέχτηκα να δοκιμάσω και βγήκε ένα καλό αποτέλεσμα, οπότε συνεχίσαμε!» τόνισε στο Mytv.

-Είχες καθόλου άγχος στο τηλεοπτικό ντεμπούτο σου;

«Για να πω την αλήθεια, όχι, δεν αγχώθηκα καθόλου!»

-Από όσες πόλεις έχει επισκεφθεί μέχρι σήμερα, ποια έχεις ξεχωρίσει και γιατί;

«Πραγματικά, όλες οι πόλεις και οι ήρωές τους έχουν ξεχωρίσει. Τα παιδιά έχουν κάνει ισάξιες προσπάθειες και νομίζω ότι ο νικητής θα βγει με οριακή διαφορά, γιατί ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος»

-Στην εκπομπή έρχεσαι σε επαφή με πολλούς ανθρώπους και, κυρίως, με παιδιά, τα οποία μέσα από ένα ολιγόλεπτο βίντεο προσπαθούν να παρουσιάσουν την πάλη τους. Σε εκπλήσσουν οι ιδέες τους;

«Τα παιδιά έχουν ιδέες που είναι λογικές για νέους σ' αυτή την ηλικία. Με εντυπωσίασε η ισορροπία των ιδεών ανάμεσα σε αθλητισμό, μουσική και παράδοση.»

-Τι έχεις κερδίσει μέσα από τα ταξίδια, αλλά και την επαφή που έχεις με τον κόσμο;

«Το πιο σημαντικό, εκτός από το να επισκεφθώ όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδος, ήταν η γνωριμία με όλα αυτά τα ελληνόπουλα και η απόδειξη μέσα από τις εμπειρίες μαζί τους ότι η νέα γενιά δεν το βάζει κάτω. Έχει όνειρα, στόχους, θα τα καταφέρει!»

-Θες να μοιραστείς μαζί μας κάποια στιγμή από τα γυρίσματα που δεν θα ξεχάσεις ποτέ;

«Σίγουρα η φάτσα της Νικολέτας από την Καβάλα, όταν της έδωσα ένα πράσινο μήλο, αντί για κάμερα, και οδηγίες πώς να φιλμάρει μ' αυτό!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved