«Μπρούσκο»: Οι συνταρακτικές εξελίξεις των νέων επεισοδίων
Media

«Μπρούσκο»: Οι συνταρακτικές εξελίξεις των νέων επεισοδίων

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς «Μπρούσκο».

Τα στοιχεία που έχει βρει ο Αντρέας στη θυρίδα του Αλκιβιάδη, δίνουν στην οικογένεια του Σήφη, την ελπίδα ότι θα αφεθεί ελεύθερος, αλλά στο μεταξύ η Πάολα Σπαλέτι έρχεται να τον επισκεφθεί στο αστυνομικό τμήμα που κρατείται. Η Δανάη, μετά από μεγάλη πίεση, αποκαλύπτει στη Μελίνα και τον Αχιλλέα, ότι ο άντρας με τον οποίο διατηρούσε σχέση ήταν ο Πάτροκλος κι αυτοί πεπεισμένοι πια για τον ρόλο του στην απαγωγή της Αγάπης, αποφασίζουν να πάνε Κρήτη για να μιλήσουν με τον αστυνόμο Αρχοντάκη. Στο μεταξύ, ο Πάτροκλος κάνει πρόταση γάμου στη Δήμητρα. Η Ρενάτα αποκοιμίζει με υπνωτικό τον Διαμαντή και τους φύλακες της αποθήκης και δίνει στον Άρη την εντολή, να αρπάξει τις λίρες. Η Αλίκη παίρνει τα πρώτα χρήματα για την εξαγωγή του κρασιού και ενώ κατακλύζεται από ένα κύμα ενθουσιασμού, κερνάει τους πάντες στα Χανιά γι΄ αυτή τη μεγάλη επαγγελματική της επιτυχία, που ακόμα δεν την πιστεύει κανείς.

Κατόπιν μεγάλης πίεσης του Αχιλλέα και της Μελίνας, η Δανάη ταξιδεύει στα Χανιά μαζί τους και καταθέτει στον αστυνόμο Αρχοντάκη όλα όσα γνωρίζει γύρω από τον Πάτροκλο. Στο μεταξύ ο Σήφης αφήνεται ελεύθερος με εγγύηση, δίνοντας χαρά σε συγγενείς και φίλους και πρώτα-πρώτα στην Πάολα. Η Στέλλα δίνει μάχη, ενώπιον της Αναστασίας, προκειμένου να εξασφαλίσει το όνομα που θέλει για το μωρό της, δοκιμάζοντας έτσι για μια ακόμη φορά τα νεύρα του Ματθαίου. Ο γάμος της Παναγιώτας και του Χαρίδημου ολοκληρώνεται με το δώρο-έκπληξη του Μύρου, ένα ταξίδι σε τροπικό νησί. Η αντίδραση της Δήμητρας στην πρόταση γάμου του Πάτροκλου εξοργίζει τον τελευταίο που δεν διστάζει πάνω στην παράκρουσή του να της φερθεί βίαια. Η οργή του όμως φουντώνει ακόμα πιο πολύ, όταν αντιλαμβάνεται πως η Δανάη βρίσκεται στο νησί και μάλιστα συνοδευόμενη απ’ τον υπ’ αριθμό έναν εχθρό του, τον Αχιλλέα.

Κι ενώ το γλέντι για την αθώωση και επιστροφή του Σήφη συνεχίζεται, εκείνος κατηγορεί ευθέως την Χρυσάνθη ότι ενημερώνει και προειδοποιεί τον Πάτροκλο σχετικά με τα ενοχοποιητικά μηνύματα που βρέθηκαν εις βάρος του στο κινητό του Αλκιβιάδη. Στην προσπάθεια της όμως να δικαιολογηθεί, ο Παύλος συμπεραίνει πως εκείνη τον απατά. Παράλληλα, ο Αχιλλέας απαιτεί από τον Αστυνόμο να συλληφθεί άμεσα ο Πάτροκλος. Η Δήμητρα είναι τρομοκρατημένη μετά το συμβάν του ξυλοδαρμού της από τον Πάτροκλο, ενώ εκείνος γυρνάει μετανιωμένος και της ζητάει να τον συγχωρέσει. Η Μαρίνα είναι ψυχολογικά σε πολύ άσχημη κατάσταση, εξαιτίας της απόρριψης την μητέρα της και αποφασίζει να την προσεγγίσει άλλη μια φορά.. η σκληρή αντιμετώπιση της Δήμητρας όμως, την καταρρακώνει και φεύγει από το σπίτι. Η Κωνσταντίνα και η Δάφνη προσπαθούν να κατευνάσουν την ένταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Λίνα και τον Νικόλα, όταν αυτοί υπερασπίζονται τους συντρόφους τους, από την άλλη βλέπουμε την Βασιλική να μην έχει ξεπεράσει τον Μηνά. Οι 3 κοπέλες που εργάζονται στο σπίτι του Μύρου, συνωμοτούν και εφευρίσκουν μια απίστευτη δικαιολογία προκειμένου να του αποσπάσουν ένα τεράστιο χρηματικό ποσόν… ενώ η Δάφνη, παίρνει την μεγάλη απόφαση και του ανακοινώνει ότι θέλει διαζύγιο.

Ο Αχιλλέας, με τον παρορμητικό χαρακτήρα του εξοργίζει τον αστυνόμο Αρχοντάκη, που με πολύ μεγάλη δυσκολία καταφέρνει να τον πείσει να μην επιτεθεί στον Πάτροκλο και να περιμένει μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα της αστυνομίας για την απαγωγή της Αγάπης. Στο μεταξύ, ο Διαμαντής μόλις αντιλαμβάνεται ότι κάποιος του έχει αρπάξει τις λίρες, αμέσως στρέφεται εναντίον του Πάτροκλου, αφού πιστεύει ότι αυτός είναι που τις έκλεψε. Ο Σήφης, μαζί με τον Μηνά "στήνει" μια μικρή συμπαιγνία, προκειμένου να αναγκάσει την Στεφανία να συμπαθήσει την Πάολα να αποδεχθεί τον γάμο του μαζί της. Και ενώ ο Μύρος δεν θέλει με τίποτα να προχωρήσει στο διαζύγιο με τη Δάφνη, αυτή βρίσκεται ήδη μέσα στον λαμπερό κόσμο της αναγνώρισης, αφού έχει τελειώσει το βιβλίο της και ετοιμάζεται να δώσει τις χιλιάδες συνεντεύξεις προκειμένου να το προωθήσει. Στο μεταξύ στην Κύπρο, ο Νεκτάριος και η Αλεξάνδρα με τρόμο ανακαλύπτουν πως η Μαρίνα το έχει "σκάσει" από το σπίτι.

Η οικογένεια Ματθαίων είναι ανάστατη με τη φυγή της Μαρίνας κι όλοι ανησυχούν μη κάνει καμιά τρέλα. Αντίθετα στο σπίτι του Σήφη, επικρατεί χαρούμενη ατμόσφαιρα, μιας κι η Στεφανία δείχνει να έχει ενθουσιαστεί από τη γνωριμία της με την Πάολα, αγνοώντας την σχέση που έχει με τον Σήφη. Της Στέλλας της ‘μυρίζει’ πεσκανδρίτσα και ναυλώνει ταξί να πάει σ’ ένα ψαροχώρι έξω απ’ τα Χανιά, για να φάει, όμως στην διαδρομή την πιάνουν πόνοι τοκετού. Ο Ματθαίος, η Αναστασία, ο Αχιλλέας κι η Μελίνα, σπεύδουν στο σημείο που βρίσκεται, όπου η Στέλλα τους δυσκολεύει τη ζωή εφόσον αρνείται να γεννήσει πρόωρα. Ο Πάτροκλος φτάνει Κύπρο με τη Δήμητρα και φροντίζει να κλείσει το στόμα της Δανάης μια και καλή. Την ίδια στιγμή στην Κρήτη, ο Διαμαντής αρχίζει να υποπτεύεται τη Ρενάτα, ο Μήνας κι η Βασιλική εξαπολύουν βαριές κουβέντες όποτε αντικρίζει ο ένας τον άλλον, η Γεσθημανή προθυμοποιείται να βοηθήσει τον Σήφη στα ερωτικά του και μέσα σε όλα η Στέλλα φέρνει στον κόσμο το μωρό της μέσα σ’ ένα χωράφι, στη μέση του πουθενά, πάνω σ’ ένα μουσαμά, και το χειρότερο; Με τη βοήθεια της Αναστασίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved