Νάντια Κοντογεώργη: «Το επίπεδο του SYTYCD είναι υψηλό»
Media

Νάντια Κοντογεώργη: «Το επίπεδο του SYTYCD είναι υψηλό»

Η Νάντια Κοντογεώργη με αφορμή το μιούζικαλ «Sweeney Todd» μίλησε για το τραγούδι, τον χορό και αναφέρθηκε και στο So you think you can dance, το οποίο παρακολουθεί. 

Δεν είναι παράξενο που σε μια τέτοια δύσκολη εποχή αναβιώνουν με μεγάλη επιτυχία τα μιούζικαλ, προσελκύοντας μάλιστα και πλήθος θεατών;

«Έχει να κάνει νομίζω με το γεγονός ότι ο κόσμος τα συνδυάζει με τον χορό, το τραγούδι, το κέφι και νιώθει πως είναι ένας ασφαλής τρόπος να διασκεδάσει. Τώρα τελευταία μάλιστα σκέφτομαι πως ίσως βρίσκει στα σύγχρονα μιούζικαλ και μια "συγγένεια" με τις παλιές ελληνικές ταινίες, κάτι που θυμίζει νοσταλγικές εποχές παιδικής αθωότητας. Επίσης τα μιούζικαλ συνδέονται με το αμερικανικό glam, κάτι στο οποίο ο Έλληνας, κακά τα ψέματα, έχει μεγάλη αδυναμία. Πιστεύω όμως κιόλας πως αρχίζουμε να εκτιμάμε και το συγκεκριμένο είδος, καθώς μια νέο γενιά ηθοποιών εκπαιδεύεται σε αυτό και ξέρει πια πώς να το υποστηρίξει. Μπορείς δηλαδή να πας σε ένα μιούζικαλ και να ακούσεις εξαιρετικά δουλεμένες φωνές, που θα σε συγκινήσουν, και να δεις άρτια χορευτικά, που θα σε συναρπάσουν. Παλιότερα όλα αυτά δεν ήταν αυτονόητα».

Ίσως πολλοί να αρχίζουν και από το «So you think you can dance»;

«Το έχω δει και νομίζω πως το επίπεδο είναι απίστευτα υψηλό. Στο μέλλον μάλιστα θα δούμε ακόμα πιο απίστευτα πλάσματα. Πιστεύω πως ένα καλό που έχουν κάνει οι προηγούμενες γενιές (παρόλο που μας έφεραν ως εδώ...) είναι ότι έχουν δημιουργήσει την αίσθηση πως με την πολλή δουλειά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όντως αν δεν δουλέψεις πολύ σήμερα, δεν έχεις μέλλον- δεν γίνονται πια παραχωρήσεις» εξήγησε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved