Κώστας Τσουρός: «Η Φαίη ήταν από τις πιο ωραίες συνεργασίες που έχω κάνει στη ζωή μου»
Media

Κώστας Τσουρός: «Η Φαίη ήταν από τις πιο ωραίες συνεργασίες που έχω κάνει στη ζωή μου»

Ο Κώστας Τσουρός ο οποίος είναι στενός συνεργάτης της Φαίης Σκορδά, μιλάει με τα καλύτερα λόγια για εκείνη αλλά και για την αναγνωρισιμότητα που έχει αποκτήσει από τότε που αποτελεί μέλος της ομάδας ενώ αναφέρεται και στην ένταση που υπήρξε ανάμεσα στον ίδιο και τη Μαρία Κορινθίου

Πώς είναι να συμμετέχεις σε κάτι τόσο διαφορετικό από όλα όσα έχεις κάνει;

Η αλήθεια είναι ότι φέτος ήταν μια πολύ περίεργη χρονιά για εμένα, αφού μετά από τόσα χρόνια στις ειδήσεις κλήθηκα να αντιμετωπίσω κάτι εντελώς διαφορετικό. Αρχικά ήμουν πολύ έξω απ' τα νερά μου, στην πορεία, όμως, επειδή μου άρεσε, προσπάθησα να το υπηρετήσω όσο καλύτερα μπορούσα. Πλέον θεωρώ πως έκανα τη σωστή επιλογή και πώς θα ήταν καλύτερα να συνεχίσω να δοκιμάζομαι σε αυτόν τον τομέα.

Σε επηρέασε η δημοσιότητα;

Η δημοσιότητα υπάρχει... Είναι αξιοπερίεργο το γεγονός ότι αν και ήμουν 13 χρόνια στην ενημέρωση, με τον έναν χρόνο στο «Πρωινό» αυξήθηκε η αναγνωρισιμότητά μου. Υπάρχει μια αντίφαση στην ενημέρωση και στην ψυχαγωγία, όσον αφορά το συγκεκριμένο κομμάτι. Όσο βρίσκεσαι στην ψυχαγωγία, ο κόσμος αε αντιλαμβάνεται σαν δικό του άνθρωπο, μπαίνοντας καθημερινά στα σπίτια του. Επιτρέπεις στο κοινό να σε πλησιάζει και να σου μιλάει στον δρόμο. Αντιθέτως, μπορεί να σε βλέπει στις ειδήσεις, να σε αναγνωρίζει και να μη βρίσκει το θάρρος να έρθει να σου μιλήαει. Είναι πολύ ωραία η επικοινωνία με τον κόσμο, αν και πολλές φορές υπάρχουν και τα αρνητικά σχόλια, που αποτελούν μέρος της δουλειάς φυσικά.

Ένιωσες άβολα όταν η Μαρία Κορινθίου σε έψαχνε στο πλατό, για ένα σχόλιο που είχες κάνει για εκείνη;

Είχα ήδη φύγει όταν συνέβη το περιστατικό και διάβασα γι' αυτό στα sites. Θα ήθελα πολύ να είχα μείνει, ώστε να μπορέσω να αντικρούσω αυτά που έλεγε και να ανταλλάξουμε απόψεις. Αυτό για εμένα δεν αποτελεί μία άβολη στιγμή. Άβολα ένιωθα στην αρχή, όταν κλήθηκα ξαφνικά να χορεύω μπροστά στην κάμερα και να εκθέτω τον εαυτό μου. Δεν μπορώ να μη λέω την άποψή μου, χωρίς φυσικά να προσβάλλω κανέναν.

Πώς είναι η συνεργασία με τη Φαίη Σκορδά;

Αυτό που μου κάνει συνεχώς εντύπωση είναι πως η Φαίη είναι ακριβώς αυτό που βλέπεις στο,νυαλί. Πολλοί παρουσιαστές προσπαθούν να βγάλουν κάτι διαφορετικό, πράγμα που δεν κάνει ποτέ εκείνη. Αυτό που βλέπεις είναι και στην πραγματικότητα με εμάς, με τα παιδιά της και με όλους στην καθημερινότητά της. Η Φαίη στηρίζει πάρα πολύ τους συνεργάτες της. Έχει τύχει να με βοηθήσει προσωπικά, πράγμα ηου εκτιμώ ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τον αρχηγό της ομάδας. Η Φαίη είναι ένας από τους μεγαλύτερους λόγους που έκανα αυτό το βήμα στην ψυχαγωγία. Νομίζω ότι ήταν από τις πιο ωραίες συνεργασίες που έχω κάνει στη ζωή μου. Δεν έχουμε συζητήσει κάτι μέχρι στιγμής, αλλά θα ήθελα πολύ να βρίακομαι στο «Πρωινό» και του χρόνου.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved