Ζέτα Μακρυπούλια: «Τον Μιχάλη δεν νομίζω να τον δούμε στο “Ρουκ – Ζουκ”»
Media

Ζέτα Μακρυπούλια: «Τον Μιχάλη δεν νομίζω να τον δούμε στο “Ρουκ – Ζουκ”»

Η Ζέτα Μακρυπούλια εξομολογήθηκε με ποιους δικούς της ανθρώπους θα έφτιαχνε ομάδα για να παίξει στο «Ρουκ-Ζουκ».

Πώς αποφάσισες να κάνεις το παιχνίδι «Ρουκ-Ζουκ»;

Δεν πιέστηκα καθόλου, πήρα την απόφαση μέσα σ' ένα λεπτό, όταν μου έγινε η πρόταση. Είναι ένα-παιχνίδι που το έβλεπα και μου άρεσε. Είναι λίγα τα τηλεπαιχνίδια που μου αρέσουν στην ελληνική τηλεόραση κι ένα από αυτά είναι και το «Ρουκ-Ζουκ». Είχα χρόνια να το δω, το ζητούσα, το συζητούσα...

Έμμεσα ήταν και δική σου πρόταση;

Ναι, όχι εδώ, σε άλλο κανάλι, αλλά τελικά η επιθυμία πραγματοποιήθηκε στον ΑΝΤ1. (Γέλια.)

Θα πάρεις κάποια στοιχεία από τα παλαιότερα παιχνίδια;

Ναι, τα έβλεπα τότε, τώρα δεν τα έχω δει ξανά. Είναι χαραγμένο το παιχνίδι στο μυαλό μου και έχω τα στοιχεία, θέλαμε να κρατήσουμε στον τίτλο για να το θυμηθούμε όλο, με τα ωραία στοιχεία της Μαίρης Μηλιαρέση, όπως τη φράση: «Και ο χρόνος αρχίζει από... Ρουκ-Ζουκ». θα ήθελα να βρεθώ με τη Μαίρη πάρα πολύ στο πλατό, θα της κάνω πρόσκληση, άμα θέλει, να έρθει, είτε να το παρουσιάσει και να παίξω, γιατί θέλω και να παίξω, είτε το αντίστροφο.

Ποια είναι η διαφορά που έχει προστεθεί;

Υπάρχει διαφορά στη ροή του παιχνιδιού κι έχει προστεθεί ένα κομμάτι που λέγεται «παντομίμα», έχει μεγαλώσει και ο τελικός έχει αλλάξει. Κατά τα άλλα, είναι ίδιο. Είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου, πάντα βρίσκω πολλά για να διορθώσω.

Με ποιους θα έφτιαχνες τη δική σού ομάδα, αν ήταν να παίξεις «Ρουκ-Ζουκ»;

Με τους φίλους μου, τον Νίκο Μουτσινά, τον Θανάση Αλευρά, τον Γιώργο Δάσκαλο και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Έχω πολλούς φίλους που θέλουν να έρθουν να παίξουν. Τον Μιχάλη (Χατζηγιάννη) δεν νομίζω να τον δούμε.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved