Ζέτα Μακρυπούλια: «Σκοπός μου είναι να διασκεδάζει ο κόσμος με το Ρουκ – Ζουκ»
Media

Ζέτα Μακρυπούλια: «Σκοπός μου είναι να διασκεδάζει ο κόσμος με το Ρουκ – Ζουκ»

Η Ζέτα Μακρυπούλια σε συνέντευξή της μίλησε για το τηλεπαιχνίδι «Ρουκ-Ζουκ» και τις αλλαγές που έχουν γίνει.

Είναι ένα τηλεπαιχνίδι που προβάλλεται καθημερινά.

Δεν το είχα σκεφτεί όπως και γενικά δε έχω σκεφτεί όλα όσα έχω κάνει σαν παρουσιάστρια. Όταν όμως μου ήρθε η πρόταση, μου άρεσε. Δεν έχω μπει στο «τριπ» του καθημερινού, να ξυπνάω κάθε πρωί και να βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης, μου τα λένε, μου στέλνουν μήνυμα. Τα νούμερα τηλεθέασης έχω αποφασίσει ότι δεν είναι κάτι που θέλω να αγχώνει εμένα, αλλά το κανάλι. Έχω αφοσιωθεί στο παιχνίδι κι επειδή το διασκεδάζω, ο σκοπός μου είναι να το διασκεδάσει και ο κόσμος. Όταν ήμουν μικρή, θυμάμαι ότι ήταν μεσημέρι, γύριζα από το σχολείο, έτρωγα και το έβλεπα. Με το κανάλι είχαμε κλείσει να είναι απόγευμα, αλλά κάποια στιγμή, δύο μέρες πριν ξεκινήσει το γύρισμα, αποφάσισαν ότι θα το βάλουν στις 3 το μεσημέρι. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Νομίζω ότι θα πάει μέχρι τέλη Ιουλίου.

Το γεγονός ότι αναβιώνουν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες παιχνίδια 15ετίας και 20ετίας είναι ανησυχητικό;

Υπάρχει έλλειψη καινούργιων ιδεών;

Μπορεί, κατά μία έννοια, αν το εξετάσω από αυτή την οπτική γωνία, ναι, είναι ανησυχητικό. Επειδή όμως παράλληλα βγαίνουν και καινούργια πράγματα, προτιμώ να επιλέξω τη νοσταλγική ματιά, γιατί θα το μάθει και η καινούργια γενιά και χαίρομαι.

Κρύβει μια ασφάλεια το ότι ήταν πετυχημένο, άρα δοκιμασμένο;

Το τι θα κάνει επιτυχία δεν το ξέρεις ποτέ αυτό το έχω μάθει σε αυτή τη δουλειά. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να δουλεύεις σκληρά, να δίνεις τον εαυτό σου και από εκεί και πέρα ο κόσμος κρίνει και αποφασίζει.

Αν αποφάσιζες εσύ τι πραγματικά θέλεις να κάνεις, τι θα ήταν αυτό;

Δεν έχω την ικανότητα να σκεφτώ κάτι τέτοιο, συνήθως ακούω τις προτάσεις που μου κάνουν και αν μου αρέσει, το κάνω, δεν έχω μπει στη διαδικασία να στήσω κάτι δικό μου από την αρχή. Μου αρέσει να κάνω διαφορετικά πράγματα. Κάποια στιγμή θα μου άρεσε να κάνω κάτι με τα ξίδια. Μου αρέσουν τα σόου και τα κόνσεπτ, έχω μια ασφάλεια μέσα σε αυτά, γιατί έχουν κανόνες. Η ελευθερία με φοβίζει, τα ελεύθερα θέματα, οι άπειρες ώρες δεν είναι το είδος μου, δεν το έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω αν θέλω να το μάθω.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved