Γιάννης Χατζηγεωργίου: Αυτός είναι ο λόγος που είπε το «ναι» στο YFSF 4
Media

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Αυτός είναι ο λόγος που είπε το «ναι» στο YFSF 4

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου σε συνέντευξή του μίλησε για την απόφασή του να συμμετάσχει στο «Your face sounds familiar».

Στο παρελθόν είχες δεχτεί ξανά πρόταση για να συμμετάσχεις στο «Your face sounds familiar» αλλά αρνήθηκες. Φέτος τι άλλαξε;

Το σκέφτηκα ξανά και η αλήθεια είναι πως ο κύριος λόγος που δέχτηκα ήταν γιατί ήθελα ο κόσμος να ακούσει ότι μπορώ να τραγουδήσω ή να κάνω κάτι που έχει σχέση με το performing. Μέχρι στιγμής καλά το πάω, θο ήθελα βέβαια να τα πάω καλύτερα και νομίζω ότι το σόου έχει βοηθήσει αρκετό την εικόνα μου. Εγώ το είχα πιο αρνητικά αυτό το σόου στο μυαλό μου.

Φοβόσουν κάτι;

Φοβόμουν να μην εκτεθώ λάθος, αν και όσο πιο σοβαρά παίρνεις κάθε μεταμφίεση τόσο καλύτερα. Επίσης, έχω καταλάβει ότι βοηθά και το μπάζερ. Καταλαβαίνει το τι θέλεις εσύ, αν και κάποιες φορές σε βάζει να κάνεις κάτι κόντρα σ' αυτά που θες, για να υπάρχει υγιής συναγωνισμός.

Μέσα από τις μεταμφιέσεις που έχεις κάνει, μιας και κάθε εβδομάδα καλείσαι να υποδυθείς διαφορετικό καλλιτέχνη, ο οποίος έχει άλλες απαιτήσεις, έχεις δει κάποιο εξέλιξη στον εαυτό σου;

Κατ' αρχάς, στο YFSF έχουν φύγει όλα μου τα κόμπλεξ. Αν πίστευα, π.χ., ότι έχω ένα στραβό δόντι ή μια μύτη λίγο περίεργη, τώρα πια δεν με νοιάζει... Γιατί όταν έχεις πάνω σου τόσα υλικά μάτια ξένα, μύτες μεγάλες, αυτιά, συνειδητοποιείς πάσο όμορφο πρέπει να αισθάνεσαι με τον εαυτό σου, πόθο σημαντική είναι η υγεία, και όχι το να έχω ένα καλούπι συγκεκριμένο.

Εσύ σοκαρίστηκες με κάποια εμφάνιση σου όταν κοιτάχτηκες στον καθρέφτη;

Είχα σοκαριστεί με τον Μέριλιν Μάνσον. Είχα σοκαριστεί με τα λευκό μάτια -μου άρεσαν-και είχα σοκαριστεί αρνητικά με το μαλλί.

Πηγή:Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved