Ποια ήταν τα δημοφιλέστερα προγράμματα της τηλεοπτικής σεζόν;
Media

Ποια ήταν τα δημοφιλέστερα προγράμματα της τηλεοπτικής σεζόν;

Η τηλεοπτική σεζόν που φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της αναμφισβήτητα είχε έναν μεγάλο νικητή που δεν είναι άλλος από το Survivor

14 χρόνια μετά την πρώτη του προβολή στο MEGA, επέστρεψε στην συχνότητα του ΣΚΑΪ και σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του. Μπορεί να ξεκίνησε τον Φεβρουάριο, αλλά κατάφερε να κερδίσει αμέσως το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με αποτέλεσμα τα νούμερα τηλεθέασης ν’αυξάνονται συνεχώς.

Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι κερδισμένοι την φετινή σεζόν σύμφωνα με τον πίνακα τηλεθέασης.

Το επεισόδιο που έκανε τα μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης στο Survivor ήταν το πάρτι της ένωσης, αφού οι δυο ομάδες για πρώτη φορά ήρθαν κοντά, φόρεσαν τα καλά τους, ήπιαν και έφαγαν, αφήνοντας στην άκρη την όποια αντιπαλότητα.

Η ΕΡΤ μπορεί να μην είναι στις πρώτες προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού, αλλά ο τελικός της Eurovision, φαίνεται ότι συγκέντρωσε τα βλέμματα χαρίζοντάς στην κρατική τηλεόραση τη δεύτερη θέση, με 1,8 εκατομμύρια τηλεθεατές να περιμένουν να δουν την εμφάνιση της Demy, στο Κίεβο της Ουκρανίας, αλλά και ποιο από τα φαβορί θα κερδίσει το τρόπαιο.

Μεγάλα νούμερα τηλεθέασης συγκέντρωσαν και οι αγώνες της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, οι αγώνες απέναντι σε Βέλγιο, Βοσνία και Εσθονία, για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, κατέκτησαν την τρίτη, την τέταρτη και τη δέκατη θέση αντίστοιχα, με τα ποσοστά τηλεθέασης να κυμαίνονται από το 33,2% έως το 42,3%, ενώ την τελική αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη για το Final 4 παρακολούθησαν 1,4 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Στις θέσεις 6, 7 και 8 του πίνακα βρίσκονται τα μουσικά shows «Rising Star» (ΑΝΤ1) και «The voice of Greece» (ΣΚΑΪ), το πρώτο μάλιστα βρίσκεται στα δέκα δημοφιλέστερα προγράμματα με δύο επεισόδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved