Ζέτα Μακρυπούλια: «Ήμουν τόσο σίγουρη για το Ρουκ Ζουκ ώστε είπα κατευθείαν "ναι"»
Media

Ζέτα Μακρυπούλια: «Ήμουν τόσο σίγουρη για το Ρουκ Ζουκ ώστε είπα κατευθείαν "ναι"»

Για την απόφαση της να πει το «ναι» στην πρόταση του Ant1 για το Ρουκ Ζουκ, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ζέτα Μακρυπούλια.

«Πιστεύω στο timing, αλλά και στο γεγονός ότι κάποια πράγματα συμβαίνουν κάπως μαγικά στη ζωή μας. Μου αρέσουν ελάχιστα τηλεπαιχνίδια. Ένα από αυτά είναι το "Ρουκ Ζουκ": Όταν ήμουν στο ΜΕGΑ και συζητούσαμε διάφορα πράγματα με τον διευθυντή προγράμματος, στον οποίο είχα πει: Γιατί δεν ξανακάνετε το "Ρουκ Ζουκ"; Ίου είχα πει ακόμη ότι αν έμπαινα στη διαδικασία να παρουσίαζα ένα τηλεπαιχνίδι, αυτό θα ήταν το "Ρουκ Ζουκ". Το συζητήσαμε λίγο, πάει, πέρασε. Αργότερα, ήρθε ένα άλλο κανάλι, έκλεισε τα δικαιώματα του παιχνιδιού μου έκαναν την πρόταση και την αποδέχτηκα.

Κατόπιν έγιναν διάφορα από αυτά που γίνονται τώρα τελευταία στα κανάλια και χάθηκε η πρόταση. Και ξαφνικά, μου τηλεφώνησαν από τον ΑΝΤ1 και μου είπαν ότι "ήθελαν να κάνουμε το "Ρουκ Ζουκ". Το θεώρησα κάπως σημαδιακό. Μου έδωσαν μάλιστα και ένα επεισόδιο να δω πώς έχει αλλάξει και εμπλουτιστεί το παιχνίδι, το οποίο όμως δεν είδα ποτέ. Ήμουν τόσο σίγουρη ώστε είπα κατευθείαν "ναι"», εξιστορεί η ίδια στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved